Johdon ja heidän lähipiiriensä liiketoimien ilmoittaminen Suominen Oyj:lle

Pyydämme Markkinoiden väärinkäyttöasetuksen ((EU) N:o 596/2014, ”MAR”) mukaisia Suominen Oyj:n johtohenkilöitä ja heidän lähipiiriään noudattamaan alla olevia ohjeita liiketoimien ilmoittamisessa. Ilmoitukset liiketoimista on tehtävä Finanssivalvonnalle ja Suominen Oyj:lle mahdollisimman pian ja viimeistään kolmen (3) työpäivän kuluessa liiketoimen tekemisestä.

Näin ilmoitat johdon liiketoimen

Liiketoimet ilmoitetaan Finanssivalvonnalle sähköisen asioinnin kautta. Sähköiseen asiointipalveluun pääset kirjautumaan osoitteessa https://asiointi.finanssivalvonta.fi/fi/login

Lomakkeen täyttämisessä tarvittavia tietoja:

Suominen Oyj:n LEI-tunnus: 743700Z1BNFYR9PRDF52
Suominen Oyj:n osakkeen ISIN-koodi: FI0009010862

Ilmoituksen lähettäminen Suomiselle

Lähetä ilmoitus sähköpostin liitteenä Suomiselle välittömästi ilmoituksen tekemisen jälkeen osoitteeseen communications@suominencorp.com. Ilmoita sähköpostissa myös puhelinnumero, josta sinut tavoittaa, mikäli ilmoitukseen liittyen olisi kysyttävää.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä communications@suominencorp.com tai Emilia Peltola, viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja, puh. 050 540 9747.

Johdon liiketoimista tiedottaminen

Suominen julkaisee saamansa ilmoitukset pörssitiedotteena viipymättä ilmoitukset saatuaan. Johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä liiketoimi-ilmoitukset löytyvät uutishuoneesta.

Lisätietoja johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä liiketoimi-ilmoituksiin liittyvästä sääntelystä on koottu Finanssivalvonnan verkkosivuille.