Suominen ottaa käyttöön uuden energialisämaksun kaikkiin tuotteisiinsa Euroopassa

Suominen Oyj:n lehdistötiedote 6.9.2022 klo 9.00

Suomisen energiakustannukset ovat nousseet merkittävästi viime kuukausina ja hintojen nousu jatkuu tulevina syys- ja talvikuukausina. Suominen ei voi enää täysimääräisesti kantaa näitä ennennäkemättömiä hintojen korotuksia ja ottaa siksi käyttöön uuden energialisämaksun kaikissa tuotteissaan Euroopassa.

“Suominen on varautunut energiapulaan ja tehnyt työtä mahdollisten energiakatkosten varalta toiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi. Tästä aiheutuu luonnollisesti lisäkustannuksia, mutta olemme päättäneet pysyä sitoutuneina palvelemaan asiakkaitamme tänä vaikeana aikana”, sanoo Markku Koivisto, johtaja, Eurooppa liiketoiminta-alue.

Asiakkaita tiedotetaan lisämaksun yksityiskohdista Suomisen myyntiorganisaation kautta.

SUOMINEN OYJ
Konserniviestintä

Lisätietoja: Markku Koivisto, johtaja, Eurooppa liiketoiminta-alue, puh. 040 861 2852

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintätuotteisiin sekä muihin sovelluksiin. Visiomme on olla edelläkävijä innovatiivisissa ja vastuullisissa kuitukankaissa. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet ovat läsnä ihmisten jokapäiväisessä elämässä ympäri maailmaa. Suomisen liikevaihto vuonna 2021 oli 443,2 milj. euroa ja työllistämme yli 700 ammattilaista Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Lue lisää: www.suominen.fi.


Viimeisimmät uutiset