Suominen vahvistaa kyvykkyyksiään vastuullisissa tuotteissa investoimalla Bethuneen, Yhdysvalloissa

Suominen Oyj:n lehdistötiedote 2.5.2024 klo 14.00

Suominen vahvistaa kyvykkyyttään vastuullisissa tuotteissa parantamalla ja päivittämällä yhtä tuotantolinjoistaan Bethunen tehtaalla Etelä-Carolinassa, Yhdysvalloissa. Investointi on linjassa Suomisen strategian kanssa ja tukee yrityksen visiota olla edelläkävijä innovatiivisissa ja vastuullisissa kuitukankaissa.

"Tällä investoinnilla vahvistamme asemaamme johtavana vastuullisten kuitukangastuotteiden tarjoajana Amerikan markkinoilla ja vastaamme kasvavaan ympäristöystävällisten tuotteiden kysyntään. Tämä investointi parantaa myös toimintamme operatiivista suorituskykyä turvallisuuden, laadun ja tuottavuuden osalta", sanoo Suomisen toimitusjohtaja Tommi Björnman.

Investoinnin kokonaisarvo on noin 10 miljoonaa euroa, ja investointiprojekti valmistuu vuoden 2025 ensimmäisen puoliskon aikana.

SUOMINEN OYJ
Tommi Björnman, toimitusjohtaja

Lisätietoja
Tommi Björnman, toimitusjohtaja, Suominen Oyj, puh. 010 214 3018

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintätuotteisiin sekä muihin sovelluksiin. Visiomme on olla edelläkävijä innovatiivisissa ja vastuullisissa kuitukankaissa. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet, esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset, ovat läsnä ihmisten jokapäiväisessä elämässä ympäri maailmaa. Suomisen liikevaihto vuonna 2023 oli 450,9 milj. euroa ja työllistämme lähes 700 ammattilaista Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Lue lisää: www.suominen.fi.


Viimeisimmät uutiset