Lynda Kelly nimitetty Amerikat liiketoiminta-alueen johtajaksi

Suominen Oyj:n pörssitiedote 11.12.2020 klo 14.00

Lynda Kelly (B.Sc.) on nimitetty Amerikat liiketoiminta-alueen johtajaksi 1.1.2021 alkaen. Lyndalla on pitkä kokemus erilaisista johtotehtävistä Suomisella. Hän jatkaa raportoimista toimitusjohtaja Petri Helskylle johtoryhmän jäsenenä.

"Olen iloinen, että pystyimme nimittämään tähän tehtävän erinomaisen sisäisen kandidaatin ja samalla hyödyntämään hänen kokemuksensa ja monipuolisen osaamisensa kuitukangasliiketoiminnasta. Lynda on energinen ja aikaansaava, ja tuntee yhtiön erinomaisesti, työskenneltyään Suomisella vuodesta 2014", sanoo Petri Helsky, Suomisen toimitusjohtaja.

Lisätietoja:
Petri Helsky, toimitusjohtaja, puh. 010 214 3080

SUOMINEN OYJ

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintätuotteisiin sekä muihin sovelluksiin. Visiomme on olla edelläkävijä innovatiivisissa ja vastuullisissa kuitukankaissa. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet, esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset, ovat läsnä ihmisten jokapäiväisessä elämässä ympäri maailmaa. Suomisen liikevaihto vuonna 2019 oli 411,4 milj. euroa ja työllistämme lähes 700 ammattilaista Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Lue lisää: www.suominen.fi.

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Päämediat
www.suominen.fiViimeisimmät uutiset

Annual Meetings & Shareholder Rights, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 4.04.2024

Suomisen varsinaisen yhtiökokouksen ja hallituksen järjestäytymiskokouksen päätökset

Vuosikertomukset, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 12.03.2024

Suominen on julkaissut vuoden 2023 vuosikertomuksensa sekä palkitsemispolitiikkansa

Annual Meetings & Shareholder Rights, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 6.02.2024

Kutsu Suominen Oyj:n varsinaiseen yhtiökokoukseen