Suominen nostaa hintojaan maailmanlaajuisesti

Suominen Oyj     Lehdistötiedote     19.9.2018 klo 15.00

Suominen nostaa hintojaan maailmanlaajuisesti

Johtava kuitukangasvalmistaja Suominen aikoo nostaa tuotteidensa hintoja maailmanlaajuisesti 1.10.2018 alkaen. Hinnannousun määrä riippuu tuotteesta ja alueesta, mutta se koskee käytännössä kaikkia Suomisen kuitukankaita.

Tämä laajamittainen hintojen nosto on Suomisen vastaus raaka-aineiden, rahtien ja muiden hyödykkeiden hintojen ennen kokemattomaan nousuun. Joidenkin hinnat ovat kohonneet jopa 40 % tämän vuoden aikana. Suominen on yhteydessä asiakkaisiinsa lisätietojen kertomiseksi niin pian kuin mahdollista.

”Toimialamme elää epätavallista ajanjaksoa, johon tavalliset käytännöt eivät sovellu”, kertoo Suomisen toimitusjohtaja (väliaikainen) Tapio Engström. ”Olemme jatkossakin sitoutuneita toimittamaan asiakkaillemme erinomaista laatua ja palvelua maailmanlaajuisesti.”

Lisätietoja

Tapio Engström
toimitusjohtaja (väliaikainen)
p. +358 10 214 300
tapio.engstrom@suominencorp.com

Suominen lyhyesti

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet – esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset – luovat lisäarvoa kuluttajien ja ammattilaisten käytössä eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja ja sillä on yli 650 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen liikevaihto vuonna 2017 oli 426,0 milj. euroa ja liikevoitto 15,0 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan Nasdaq Helsingissä keskisuurten yhtiöiden listalla. Lue lisää: www.suominen.fi.