Suominen tuo pyyhintätuotteisiin täysin uudenlaiset Designer Series -kuviot

Helsinki, 2017-03-22 14:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Suominen Oyj      Lehdistötiedote      22.3.2017 klo 15.00

Suominen tuo pyyhintätuotteisiin täysin uudenlaiset Designer Series -kuviot

Suominen esittelee uuden Designer Series -pintakuviovalikoiman lastenhoitoon ja kodinhoitoon tarkoitetuissa kuitukankaissa. Designer Series sisältää uniikkeja hienopiirtoisia kuviomalleja, jotka Suominen on teettänyt yksinoikeudella ammattimuotoilijoilla. Kuviot on valmiiksi validoitu kuluttajilla eli kuluttajapalautteen perusteella Designer Series -kuvioituja pyyhintätuotteita pidetään pehmeinä ja puhdistamisessa hyvin toimivina.

Suominen on investoinut viime vuosina yli 60 miljoonaa euroa tuotantoteknologiansa parantamiseen Pohjois-Amerikan, Euroopan ja Etelä-Amerikan tehtaillaan, ja sen ansiosta Designer Series -pintakuvioiden tuotanto kaupallisessa mittakaavassa on mahdollista.

Suomisen Designer Series -valikoima vastaa niin kuluttajien kuin brändinomistajien moderneille pyyhintätuotteille asettamiin vaatimuksiin. Kuluttajat haluavat tehdä ostopäätöksiä helposti, joten pyyhkeiden kuvioinnin tulisi kertoa selkeästi pehmeydestä, puhdistustehosta tai molemmista. Brändinomistajat puolestaan haluavat markkinointipanostustensa vastineeksi tuotteita, jotka käyvät hyvin kaupaksi. Juuri näihin tarpeisiin Suomisen teknologiainvestointien mahdollistama Designer Series -kuviovalikoima vastaa. Samalla Suominen nousee kuviointi- ja teksturointimahdollisuuksissa kuitukangasvalmistajien ehdottomaan kärkeen.

”Tiimimme lähti kehittämään Designer Series -tuotteita aivan toiselta pohjalta kuin kuitukangasteollisuudessa yleensä on totuttu tekemällä yhteistyötä ammattimuotoilijoiden kanssa. Heidän näkemyksensä todella haastoivat meitä kokeilemaan, mihin paranneltu tuotantoteknologiamme pystyy”, sanoo Suomisen tuotekehityspäällikkö Vish Mazumder.

”Toinen uusi askel Suomisen kaltaiselle kuitukangasvalmistajalle oli kuluttajien näkemykset ottaminen suoraan mukaan tuotekehitykseen: selvitimme, millaiset kuvioita käyttäjät mieltävät pehmeimmiksi ja pyyhinnässä toimivimmiksi. Eri lähteistä saatu data koottiin yhteen, ja sen perusteella parhaiksi osoittautuneet kuviot tulevat nyt markkinoille Designer Series -valikoimassa”, Vish Mazumder jatkaa.

”Moni Suomisella on tehnyt paljon työtä Design Series -tuotteiden eteen niin tuotannon kuin tuotekehityksen puolella”, sanoo tuotepäällikkö Jon Arendt. ”Koko prosessi kuluttaja- ja asiakaspalautteineen tähtää tuotteisiin, joiden avulla asiakkaamme voivat tehdä oikeasti tulosta. Uskomme, että tämä vie Suomista kohti markkinalähtöistä tuotejohtajuutta.”


Lisätietoja

Jon Arendt
tuotepäällikkö
p. +1 920 327 8064
jon.arendt@suominencorp.com

 

Suominen lyhyesti

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet – esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset – luovat lisäarvoa kuluttajien ja ammattilaisten käytössä eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja ja sillä on lähes 650 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen liikevaihto vuonna 2016 oli 416,9 milj. euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 25,6 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan Nasdaq Helsingissä keskisuurten yhtiöiden listalla. Lue lisää: www.suominen.fi.

Viimeisimmät uutiset

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 7.06.2024

Muutos Suomisen omien osakkeiden määrässä

Directors and Officers, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 31.05.2024

Suominen käynnistää uudelleenjärjestelyohjelman sisältäen muutoksia johtoryhmässä

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 23.05.2024

KORJAUS: Suominen - omien osakkeiden luovutus