Suominen Oyj:n toimitusjohtajan katsaus tänään pidettävässä yhtiökokouksessa

Helsinki, 2017-03-15 08:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) --

Suominen Oyj   Sijoittajauutinen  15.3.2017 klo 9.00

Suominen Oyj:n toimitusjohtajan katsaus tänään pidettävässä yhtiökokouksessa

Suominen Oyj:n varsinainen yhtiökokous pidetään tänään 15.3.2017 alkaen klo 10.00 Helsingissä. Toimitusjohtaja Nina Kopola esittelee katsauksessaan yhtiökokoukselle Suomisen taloudellista kehitystä ja yhtiön strategian toteutumista tilikaudella 2016 sekä alkuvuoden 2017 näkymiä.

”Vuosi on alkanut Suomisen kannalta odotustemme mukaisesti ja myyntimäärät ovat viime vuoden alkuun verrattuna paremmalla tasolla erityisesti Yhdysvalloissa. Kilpailutilanne on jatkunut kireänä lastenhoitoon sekä wc:stä huuhdeltaviin tuotteisiin tarkoitetuissa kuitukankaissa varsinkin Euroopassa. Kuluttajien luottamus on ollut molemmilla päämarkkina-alueillamme, sekä Euroopassa että Pohjois-Amerikassa, edelleen hyvää, Yhdysvalloissa jopa ennätyksellisen vahvaa”, Nina Kopola kiteyttää.

Suomisen strategian toimeenpanon suhteen Kopola on tyytyväinen.

”Vuosia 2015–2017 koskevan, kasvuedellytyksiä luovan strategiamme toteutus etenee. Käynnistämme parhaillaan Bethunen tehtaalle rakennettua uutta tuotantolinjaa ja aloitamme toimitukset asiakkaille aivan pian. Uudella tuotantolinjalla tulee olemaan erittäin merkittävä rooli Suomisen tulevien kasvu- ja kannattavuustavoitteiden saavuttamisessa, sillä sen koko kapasiteetti tullaan suuntaamaan nimenomaan korkeamman lisäarvon tuotteisiin. Aiemmin loppuunsaatettujen investointien ansiosta olemme jo tuoneet markkinoille useita uusia korkeamman lisäarvon tuotteita, ja Bethunen hankkeen valmistuttua lanseerauksia on odotettavissa lisää”, Kopola jatkaa.

Toimitusjohtajan katsauksen keskeinen uusi sisältö on esitetty tässä tiedotteessa. Katsaukseen liittyvä esitysaineisto on saatavana Suomisen verkkosivuilta yhtiökokouksen päättymisen jälkeen.

Suominen Oyj
Nina Kopola, toimitusjohtaja


Suominen lyhyesti

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet – esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset – luovat lisäarvoa kuluttajien ja ammattilaisten käytössä eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja ja sillä on 650 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen liikevaihto vuonna 2016 oli 416,9 milj. euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 25,6 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan Nasdaq Helsingissä keskisuurten yhtiöiden listalla. Lue lisää: www.suominen.fi.


Jakelu:

Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.suominen.fi

Viimeisimmät uutiset

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 21.05.2024

Suominen - omien osakkeiden luovutus

Calendar of Events, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 7.05.2024

Suomisen vuoden 2024 tammi-syyskuun osavuosikatsauksen julkistuspäivä muuttuu

Osavuosikatsaukset, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 7.05.2024

Suominen Oyj:n osavuosikatsaus 1.1.-31.3.2024: Kannattavuus paranee asteittain