Viemäristä huuhdeltavien tuotteiden tunnistaminen helpottuu: Suomisen Hydraspun® Dispersible -kuitukankaasta valmistetuille kosteuspyyhkeille uusi tunnus

Helsinki, Suomi, 2014-04-07 07:30 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Suominen Oyj   Lehdistötiedote  7.4.2014 klo 8.30

VIEMÄRISTÄ HUUHDELTAVIEN TUOTTEIDEN TUNNISTAMINEN HELPOTTUU: SUOMISEN HYDRASPUN® DISPERSIBLE -KUITUKANKAASTA VALMISTETUILLE KOSTEUSPYYHKEILLE UUSI TUNNUS

Suominen, maailman johtava pyyhintätuotteissa käytettävien kuitukankaiden valmistaja, on kehittänyt uuden visuaalisen tunnuksen joka kuvaa yhtiön Hydraspun Dispersible -tuotteiden ominaisuuksia. Hydraspun Dispersible -tuotteista valmistetuille, wc:stä huuhdeltaville ja vedessä hajoaville kosteuspyyhkeille suunniteltu tunnus esitellään ensimmäistä kertaa INDEX14 -tapahtumassa Genevessä 8.-11.4.2014.

Suomisen patentoidut Hydraspun Dispersible -kuitukangastuotteet kehitettiin vastaamaan viemäristä huuhdeltavien pyyhintätuotteiden kasvavaan kysyntään. Hydraspun Dispersible -kuitukankaat hajoavat vedessä ja siten niillä on keskeinen rooli uudenlaisissa kuluttajatuotteissa, kuten kosteissa wc-pyyhkeissä ja viemäristä huuhdeltavissa siivousliinoissa.

Suominen kehitti Hydraspun Dispersible -kuitukangastuotteista valmistetuille kosteuspyyhkeille oman tunnuksen tehdäkseen tunnetuksi niiden keskeisiä ominaisuuksia: tunnus kertoo kuluttajalle, että pyyhe hajoaa vedessä ja sen voi siten hävittää viemäriin. Suomisen rekisteröimä tunnus esittää vedessä hajoavaa kuitukangasliinaa ja sisältää sanat “flushable and dispersible” (”viemäristä alas huuhdeltava ja vedessä hajoava”).

“Uskomme, että mahdollisuus käyttää tunnusta kosteuspyyhkeiden kuluttajapakkauksissa on asiakkaillemme hyödyksi. Näin heidän pyyhintätuotteensa voi aidosti erottua muista markkinoilla olevista tuotteista, kuten vauvanhoitopyyhkeistä, joita pääsääntöisesti ei pidä hävittää wc:stä vetämällä. Omien tutkimustemme mukaan kuluttajat arvostavat helposti pakkauksesta erottuvaa tunnusta – näin he voivat turvallisin mielin hävittää käytetyt pyyhkeet viemäriin, kertoo Saara Söderberg, Suominen Oyj:n markkinointi- ja tuotehallintajohtaja.

Lisätietoja: Saara Söderberg,
saara.soderberg@suominencorp.com tai 040 533 6658


Suominen lyhyesti


Suominen toimittaa teollisuudelle ja kaupalle kuitukankaita ja joustopakkauksia, joiden loppukäyttäjiä ovat kuluttajat eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja. Yhtiö työllistää yli 1 000 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Sen liikevaihto vuonna 2013 oli 433,1 milj. euroa ja liikevoitto ennen kertaluonteisia eriä 18,3 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.suominen.fi.

Viimeisimmät uutiset

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 23.05.2024

KORJAUS: Suominen - omien osakkeiden luovutus

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 21.05.2024

Suominen - omien osakkeiden luovutus

Calendar of Events, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 7.05.2024

Suomisen vuoden 2024 tammi-syyskuun osavuosikatsauksen julkistuspäivä muuttuu