Suominen palkittiin yrittäjähengestä IDEA 2013-tapahtumassa

Helsinki, Suomi, 2013-04-26 07:30 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Suominen Oyj   Lehdistötiedote  26.4.2013 klo 8.30

SUOMINEN PALKITTIIN YRITTÄJÄHENGESTÄ IDEA 2013 -TAPAHTUMASSA

Suomisen Kuitukankaat-yksikkö on saanut arvostetun Entrepreneur Award -palkinnon yrittäjähengestään IDEA 2013 -tapahtumassa Miami Beachilla Floridassa. Tapahtuman järjestäjä, kuitukangasvalmistajien järjestö INDA, myönsi palkinnon Suomiselle yhdessä Nonwovens Magazine -julkaisun kanssa.

Nonwovens Magazinen kustantajan Matt Careyn mukaan Suomisen kyky ottaa sekä rohkeita askelia organisaation muuttamisessa että samalla omaksua uusi asema kasvavilla pyyhkimistuotteiden markkinoilla ovat osoittaneet, että yhtiössä on yrittäjähenkeä, joka ansaitsee tulla palkituksi.

”Tämä on hieno tunnustus koko
Suomisen Kuitukankaat-yksikön henkilöstölle heidän sitoutumisestaan ja intohimostaan työhönsä. Yrittäjähenki kumpuaa Suomisen pitkästä historiasta. Se, että meidät palkitaan juuri siitä, osoittaa että olemme onnistuneet edelleen vahvistamaan yrittäjähenkeä Suomisella, ja vielä samanaikaisesti Ahlstromilta vuonna 2011 ostettujen liiketoimintojen yhdistämiseen liittyneen, varsin mittavan työn kanssa”, toteaa Jean-Marie Becker, Suomisen Kuitukankaat-yksikön johtaja.

”Yksi strategiamme kulmakivistä on Suomisen tapa toimia. Se rakentuu vahvasti yrittäjyyteen liitettäviin ominaisuuksiin, kuten voimaantumiseen, vastuunkantamiseen ja intohimoon. Tämä palkinto kertoo siitä, että kuljemme oikeaan suuntaan rakentaessamme yhteisiä toimintatapoja ja yrityskulttuuria. Olen erittäin iloinen tunnustuksesta ja haluan kiittää kaikkia Kuitukankaat-yksikön työntekijöitä heidän innostuneisuudestaan ja päättäväisyydestään, sanoo Nina Kopola, Suominen Oyj:n toimitusjohtaja.

Entrepreneur Award -palkinnon lisäksi INDA ja Nonwovens Magazine myönsivät palkinnot parhaista tuotteista viidessä eri kategoriassa.


Lisätietoja:
Jean-Marie Becker, johtaja, Suomisen Kuitukankaat-liiketoimintayksikkö, puh. +33 672 080 997
Alistair Brown, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Suomisen Kuitukankaat-liiketoimintayksikkö, +44 771 085 8288

Suominen lyhyesti

Suominen toimittaa teollisuudelle ja kaupalle kuitukankaita, kosteuspyyhkeitä ja joustopakkauksia, joiden loppukäyttäjiä ovat kuluttajat eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja. Yhtiö työllistää noin 1200 työntekijää Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Sen liikevaihto vuonna 2012 oli 454,9 milj. euroa ja liikevoitto ennen kertaluonteisia eriä 13,7 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää:
www.suominen.fi

Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet

www.suominen.fi

 

Viimeisimmät uutiset

Calendar of Events, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 7.05.2024

Suomisen vuoden 2024 tammi-syyskuun osavuosikatsauksen julkistuspäivä muuttuu

Osavuosikatsaukset, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 7.05.2024

Suominen Oyj:n osavuosikatsaus 1.1.-31.3.2024: Kannattavuus paranee asteittain

Annual Meetings & Shareholder Rights, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 4.04.2024

Suomisen varsinaisen yhtiökokouksen ja hallituksen järjestäytymiskokouksen päätökset