Aleksandra Rakoczy-Frankowska

Sales Manager, Europe

Olen Aleksandra ja työskentelen Suomisella tittelillä Sales Manager, Europe. Myyntiorganisaatiossamme keskitymme saamaan uusia asiakkaita sekä ylläpitämään ja kehittämään olemassa olevia suhteita. Kaiken keskiössä ovat myynti ja kannattavuus – kartoitamme jatkuvasti mahdollisuuksia ja työskentelemme kovasti vaaliaksemme hyviä ja pitkiä asiakassuhteitamme.

Aloitin työt Suomisella vuoden 2020 alussa, juuri ennen Covid-19 pandemiaa. Työskentelin myyntiassistenttina globaalissa myyntitiimissämme vuoden 2021 kesään asti, jolloin Euroopan myynnissä avautui myyntipäällikön paikka. Minulla on aiempaa kokemusta myyntipäällikön tehtävistä ja ajattelin, että tähän tilaisuuteen pitää tarttua. Olen työskennellyt syyskuusta alkaen uudessa tehtävässäni, jossa olen lähempänä asiakkaita ja päivät kuluvat nopeatempoisesti. Työssäni olen jatkuvasti yhteydessä asiakkaisiin ymmärtääkseni heidän tarpeensa ja tarjoamalla heille ratkaisuja, jotka lisäävät myös meidän myyntiämme ja kannattavuuttamme. Kyse on yhteistyöstä Suomisen eri toimintojen kanssa, mutta myös vastuullisuudesta parhaan tuloksen saavuttamiseksi Suomiselle ja asiakkaillemme.

Aleksandra Rakoczy-Frankowska

Olen koulutukseltani kielitieteiden maisteri, mutta olen aina työskennellyt myynnin parissa. Perustin ensimmäisen yritykseni jo yliopistoaikoinani vuoden 2000 alussa ja olen myös työskennellyt myyntipäällikkönä suurissa kansainvälisissä yrityksissä, kuten Bestseller ja IKEA.

Asun Helsingin laitamilla perheeni kanssa. Minulla kaksi upeaa lasta, jotka ovat iältään 7 ja 12 vuotta. Lapset pitävät minut kiireisenä ja omalla ajallani nautin pyöräilystä ja vaeltamisesta. Kotini lähellä onkin paljon metsää ja järviä upeilla maisemilla.