Uratarinat

Aleksandra Rakoczy-Frankowska, Sales Manager, Europe

Olen Aleksandra ja työskentelen Suomisella tittelillä Sales Manager, Europe. Myyntiorganisaatiossamme keskitymme saamaan uusia asiakkaita sekä ylläpitämään ja kehittämään olemassa olevia suhteita.

Lue koko uratarina

 

Susi Ferri, Order Management, Europe

Olen Susi ja työskentelen Suomisella nimikkeellä Specialist, Order Management, Eurooppa. Työskentely tilaushallinnossa on erittäin dynaamista ja asiat voivat muuttua sekunnissa. Työssäni on tärkeää pystyä sopeutumaan erilaisiin tilanteisiin nopeasti ja varmistaa, että asiakkaat saavat aina parasta palvelua.

Lue koko uratarina

 

Mari Hirvonen, Manager, Finance & Accounting, Finland

Olen Mari ja asun Harjavallassa reilun 10 kilometrin päässä työpaikastani Nakkilasta. Olen työskennellyt Suomisen Nakkilan toimipisteessä vuodesta 2015 kirjanpitopäällikkönä. Työni on mielenkiintoista ja pidän siitä. Se on sopiva sekoitus rutiineja ja vaihtuvia haasteita. 

Lue koko uratarina

 

Reija Leino, Laboratory Technician, Nakkila

Olen Reija Leino ja työskentelen laboranttina Suomisen Nakkilan tehtaan tutkimus- ja tuotekehityslaboratoriossa. Olen suomislainen jo kolmannessa polvessa. Ensi vuonna tulee täyteen 100 vuotta siitä, kun isoisäni tuli taloon. Suominen on ollut minun työnantajani 35 vuotta ja olen työskennellyt koko ajan laborantin tehtävissä.

Lue koko uratarina

 

Nicolas Picchi, Senior Manager, ICT

Nimeni on Nicolas, asun Ranskassa ja olen työskennellyt Suomisen ICT-organisaatiossa vuodesta 2013. Parasta Suomisella on yrityksen koko. Suominen on ketterä, joustava eikä täällä ole liian montaa porrasta tekemässä päätöksiä. Päätökset saadaan tehtyä nopeasti ja nautin siitä suuresti.

Lue koko uratarina