Suomisen HYDRASPUN® -tuoteperhe – johtavaa asiantuntijuutta kosteissa wc-papereissa

Suomisella tuotteiden laatu varmistetaan monin eri keinoin, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Tutkimus ja tuotekehitys ovat Suomisen liiketoiminnan kulmakivi, ja laadunvalvonta on keskeinen osa onnistunutta tuotekehitysprosessia. Suomisen Windsor Locksin tehtaalla sijaitsevassa laboratoriossa tutkitaan kosteiden wc-paperien hajoavuutta viemäristössä.  

Yhteensä yli 25 vuoden tuotekehitystyön ansiosta Suomisella on valtavasti kosteisiin wc-papereihin liittyvää osaamista. Voimmekin ylpeänä sanoa olevamme alan johtava asiantuntija. Tuotekehitysprosessiimme kuuluvat testit noudattavat aina viimeisimpiä sertifioitujen hajoavuustestien vaatimuksia. 

Sertifioidusti hajoava

Suomisen tuotteiden hajoavuus testataan luotettavasti Suomisen Windsor Locksin tehtaalla, Connecticutissa Yhdysvalloissa. Pitkäjänteinen tuotekehitys ja jatkuvasti tiukentuvat vaatimukset kirittävät ja innostavat meitä oppimaan aina uutta. Sisäiset testausprosessimme takaavat, että tuotteemme täyttävät johtavien hajoavuusstandardien vaatimukset ennen kuin lähetämme tuotteemme ulkoiseen testiin sertifioitavaksi. Markkinasuuntausten ja markkinoiden jatkuva seuraaminen antaa meille arvokasta tietoa tuotteidemme suorituskyvystä ja auttaa meitä varmistamaan, että kosteat wc-paperituotteemme täyttävät GD4:n ja IWSFG:n kaltaisten johtavien hajoavuusstandardien vaatimukset. Windsor Locksin tehtaalla tehdyt mittaukset tukevat tuotekehitystämme hajoavuusstandardeissa vaaditun tason saavuttamisessa. Tiukkojen arviointiprosessiemme ansiosta voimme olla varmoja siitä, että tuotteemme vastaavat asiakkaidemme odotuksia.

Suomisen HYDRASPUN® -tuotteet

Kaikki Suomisen kosteat wc-paperit valmistetaan selluloosakuiduista, eivätkä ne sisällä lainkaan muovia. HYDRASPUN® -tuotteet ovat lujuudeltaan ihanteellisia, erittäin miellyttävän tuntuisia ja äärimmäisen imukykyisiä, ja ne myös hajoavat helposti viemäristössä käytön jälkeen. Tuotteiden valmistuksessa ei käytetä lainkaan sideaineita tai kemikaaleja, ja niiden raaka-aineet ovat täysin biohajoavia ja kompostoituvia. Kuitukangasalan johtavat järjestöt ovat myöntäneet Suomiselle useita tunnustuksia yhtiön kosteisiin wc-paperituotteisiin liittyvistä innovaatioista.