Lynda Kelly lähtee Suomiselta, Markku Koivisto nimitetty väliaikaiseksi johtajaksi Amerikat liiketoiminta-alueelle

Suominen Oyj:n pörssitiedote 22.8.2023 klo 09.00

Lynda Kelly, johtaja, Amerikat liiketoiminta-alue & liiketoiminnan kehitys, jättää Suomisen terveydellisistä syistä. Markku Koivisto on nimitetty väliaikaiseksi johtajaksi Amerikat liiketoiminta-alueelle. Koivisto jatkaa myös nykyisessä roolissaan Euroopan liiketoiminta-alueen ja tuotekehityksen johtajana. Muutos astuu voimaan välittömästi.

Rekrytointiprosessi uuden Amerikat liiketoiminta-alueen johtajan löytämiseksi on käynnistetty.

“Haluan kiittää Lyndaa hänen panoksestaan yhtiöön sekä hänen viimeisimmässä roolissaan Amerikat liiketoiminta-alueen ja liiketoiminnan kehityksen johtajana että hänen aikaisemmassa roolissaan Care-liiketoiminnan johtajana. Haluan kiittää häntä myös hänen arvokkaasta työstään johtoryhmämme jäsenenä“, sanoo Tommi Björnman, Suomisen toimitusjohtaja.

“Raskain mielin lähden Suomiselta keskittyäkseni toipumiseeni. On ollut kunnia ja etuoikeus saada työskennellä Suomisen työntekijöiden, asiakkaiden ja toimittajien kanssa”, sanoo Lynda Kelly.

SUOMINEN OYJ
Konserniviestintä

Lisätietoja:
Tommi Björnman, toimitusjohtaja
Haastattelupyynnöt: Emilia Peltola, viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja, puh. 050 540 9747

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintätuotteisiin sekä muihin sovelluksiin. Visiomme on olla edelläkävijä innovatiivisissa ja vastuullisissa kuitukankaissa. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet, esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset, ovat läsnä ihmisten jokapäiväisessä elämässä ympäri maailmaa. Suomisen liikevaihto vuonna 2022 oli 493,3 milj. euroa ja työllistämme noin 700 ammattilaista Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Lue lisää: www.suominen.fi.

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.suominen.fi


Viimeisimmät uutiset

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 7.06.2024

Muutos Suomisen omien osakkeiden määrässä

Directors and Officers, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 31.05.2024

Suominen käynnistää uudelleenjärjestelyohjelman sisältäen muutoksia johtoryhmässä

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 23.05.2024

KORJAUS: Suominen - omien osakkeiden luovutus