Suomisen toimitusjohtaja vaihtuu

Suominen Oyj:n pörssitiedote 30.11.2022 klo 19.00

Suominen on nimittänyt Tommi Björnmanin yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi. Björnman toimii tällä hetkellä Avgol Nonwovensin toimitusjohtajana ja aloittaa Suomisen toimitusjohtajana viimeistään toukokuussa 2023.

Suomisen nykyinen toimitusjohtaja Petri Helsky jättää tehtävänsä. Suomisen henkilöstö- ja lakiasiainjohtaja Klaus Korhonen on nimitetty yhtiön väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi 30.11.2022 alkaen.

“Haluan kiittää Petri Helskyä hänen panoksestaan yhtiöön. Hänen johdollaan Suominen uudisti strategiansa, joka keskittyy innovatiivisuuteen ja vastuullisuuteen. Petrillä on ollut tärkeä rooli strategian implementoinnin johtamisessa, ja olemme nyt paremmassa asemassa vastaamaan vastuullisten kuitukankaiden kasvavaan kysyntään”, sanoo Jaakko Eskola, hallituksen puheenjohtaja.

”Suominen on yksi toimialansa johtavista yrityksistä, joka palvelee kiinnostavaa, kasvuhakuista markkinaa ja asiakkaita, joilla on vastuullinen tuotevalikoima. Minulla on kunnia liittyä Suomisen organisaatioon ja työskennellä yhdessä johtoryhmän kanssa voidaksemme maksimoida yhtiön ainutlaatuisen arvon ja palauttaaksemme yrityksen kannattavan kasvun polulle systemaattista lähestymistapaa käyttäen”, sanoo Tommi Björnman, Suomisen toimitusjohtaja toukokuusta 2023 alkaen.

Tommi Björnmanin CV ja valokuva ovat tämän tiedotteen liitteenä.


SUOMINEN OYJ
Hallitus

Lisätietoja: Jaakko Eskola, hallituksen puheenjohtaja, Suominen Oyj
Haastattelupyynnöt: Emilia Peltola, viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja, puh. 050 540 9747


Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintätuotteisiin sekä muihin sovelluksiin. Visiomme on olla edelläkävijä innovatiivisissa ja vastuullisissa kuitukankaissa. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet ovat läsnä ihmisten jokapäiväisessä elämässä ympäri maailmaa. Suomisen liikevaihto vuonna 2021 oli 443,2 milj. euroa ja työllistämme yli 700 ammattilaista Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Lue lisää: www.suominen.fi


Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.suominen.fi

Liitteet


01-Tommi Bjornman_CV_FIN.pdf 1116098.jpg

Viimeisimmät uutiset

Calendar of Events, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 7.05.2024

Suomisen vuoden 2024 tammi-syyskuun osavuosikatsauksen julkistuspäivä muuttuu

Osavuosikatsaukset, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 7.05.2024

Suominen Oyj:n osavuosikatsaus 1.1.-31.3.2024: Kannattavuus paranee asteittain

Annual Meetings & Shareholder Rights, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 4.04.2024

Suomisen varsinaisen yhtiökokouksen ja hallituksen järjestäytymiskokouksen päätökset