Suominen ottaa käyttöön lisämaksut Pohjois-Amerikassa

Suominen Oyj:n lehdistötiedote 16.8.2022 klo 15.00

Suominen ottaa käyttöön yleiset lisämaksut kaikissa tuotteissaan Pohjois-Amerikassa välittömästi. Lisämaksut johtuvat merkittävästi ja odottamattomasti nousseista raaka-aine-, energia-, ja kuljetuskustannuksista.

“Olemme tehneet kaikkemme asiakkaidemme puolesta lieventääksemme näiden nousseiden kustannusten vaikutuksia. Suominen ei voi enää täysimääräisesti kantaa näitä korotuksia. Elämme epätavallista aikaa kuitukangasteollisuudessa, johon vaikuttavat ennennäkemättömän ja odottamattoman kustannusten nousun lisäksi volatiliteetti kysyntämalleissa sekä toimitusketjun häiriöt. Ymmärrämme, että olosuhteet ovat äärimmäisen haastavat ja olemme edelleen sitoutuneita palvelemaan asiakkaitamme tänä vaikeana aikana”, sanoo Lynda A. Kelly, johtaja, Amerikat liiketoiminta-alue.

Asiakkaita tiedotetaan lisämaksujen yksityiskohdista Suomisen myyntiorganisaation kautta.

SUOMINEN OYJ

Lisätietoja (englanniksi):

Lynda A. Kelly, johtaja, Amerikat liiketoiminta-alue ja liiketoiminnan kehitys, Suominen Oyj, puh. +1 (860) 970 5988

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintätuotteisiin sekä muihin sovelluksiin. Visiomme on olla edelläkävijä innovatiivisissa ja vastuullisissa kuitukankaissa. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet ovat läsnä ihmisten jokapäiväisessä elämässä ympäri maailmaa. Suomisen liikevaihto vuonna 2021 oli 443,2 milj. euroa ja työllistämme yli 700 ammattilaista Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Lue lisää: www.suominen.fi.


Viimeisimmät uutiset