Suominen ottaa käyttöön energialisämaksun kaikkiin tuotteisiinsa Euroopassa

Suominen Oyj:n lehdistötiedote 15.3.2022 klo 9.00

Suomisen energiakustannukset ovat nousseet voimakkaasti viime kuukausina ja hintojen nousu jatkaa voimistumista Ukrainassa käynnissä olevasta sodasta johtuen. Suominen ei voi enää täysimääräisesti kantaa näitä ennennäkemättömiä hintojen korotuksia ja ottaa siksi käyttöön energialisämaksun kaikissa tuotteissaan Euroopassa välittömästi.

"Ymmärrämme, että olosuhteet ovat äärimmäisen haastavat ja olemme edelleen sitoutuneita palvelemaan asiakkaitamme tänä vaikeana aikana", sanoo Markku Koivisto, johtaja, Eurooppa liiketoiminta-alue.

Asiakkaita tiedotetaan lisämaksun yksityiskohdista Suomisen myyntiorganisaation kautta.

SUOMINEN OYJ

Lisätietoja: Markku Koivisto, johtaja, Eurooppa liiketoiminta-alue, puh. 040 861 2852


Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintätuotteisiin sekä muihin sovelluksiin. Visiomme on olla edelläkävijä innovatiivisissa ja vastuullisissa kuitukankaissa. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet ovat läsnä ihmisten jokapäiväisessä elämässä ympäri maailmaa. Suomisen liikevaihto vuonna 2021 oli 443,2 milj. euroa ja työllistämme yli 700 ammattilaista Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Lue lisää: www.suominen.fi.


Viimeisimmät uutiset

Annual Meetings & Shareholder Rights, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 6.02.2024

Kutsu Suominen Oyj:n varsinaiseen yhtiökokoukseen