Suominen on julkaissut vuoden 2021 vuosikertomuksensa

Suominen Oyj:n pörssitiedote 2.3.2021 klo 11.00

Suomisen vuoden 2021 vuosikertomus on julkaistu tänään.

Vuosikertomus sisältää vuosikatsauksen, hallituksen toimintakertomuksen, tilinpäätöksen vuodelta 2021, tilintarkastuskertomuksen, selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ja palkitsemisraportin sekä GRI-standardin mukaisen vastuullisuusraportin.

Suominen julkaisee yhdessä vuosikertomuksen kanssa hallituksen toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen European Single Electronic Format (ESEF) -raportointivaatimusten mukaisena XHTML-tiedostona. ESEF-vaatimusten mukaisesti konsernitilinpäätöksen päälaskelmat on merkitty XBRL-merkeillä. Tilintarkastusyhteisö Ernst & Young Oy on toimittanut riippumattoman kohtuullisen varmuuden antavan varmennusraportin koskien Suomisen laatimaa ESEF-tilinpäätöstä. Varmennustoimeksianto on suoritettu kansainvälisen varmennustoimeksiantostandardin ISAE 3000 mukaisesti.

Vuosikertomus on julkaistu osoitteessa www.suominen.fi ja tämän tiedotteen liitteenä PDF-tiedostona ja XHTML-tiedostona.

Vuosikertomus on saatavilla suomeksi ja englanniksi. Jos haluat vastaanottaa painetun version vuosikertomuksesta, lähetä sähköposti sisältäen nimesi ja postiosoitteesi osoitteeseen communications@suominencorp.com.

SUOMINEN OYJ

Lisätietoja:

Emilia Peltola, viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja, Suominen Oyj, p. 050 540 9747

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintätuotteisiin sekä muihin sovelluksiin. Visiomme on olla edelläkävijä innovatiivisissa ja vastuullisissa kuitukankaissa. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet, esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset, ovat läsnä ihmisten jokapäiväisessä elämässä ympäri maailmaa. Suomisen liikevaihto vuonna 2021 oli 443,2 milj. euroa ja työllistämme yli 700 ammattilaista Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Lue lisää: www.suominen.fi.

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.suominen.fi

Liitteet


01-743700Z1BNFYR9PRDF52-2021-12-31-fi.zip 02-Suominen Vuosikertomus 2021_fi.pdf

Viimeisimmät uutiset

Directors and Officers, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 23.01.2023

Sirpa Koskinen nimitetty Suomisen väliaikaiseksi talousjohtajaksi

Regulatory information, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 13.01.2023

Osakkeenomistajien nimitystoimikunnan ehdotukset Suomisen varsinaiselle yhtiökokoukselle 2023