Suominen lanseeraa korkealaatuisen kolmikerroksisen kuitukankaan

Suominen Oyj:n lehdistötiedote 30.9.2022 klo 15.00

Suomisen uusimmassa kolmikerroksisessa FIBRELLA® Strata -kuitukankaassa yhdistyy poikkeuksellisesti lujuus ja pehmeys. FIBRELLA® Strata on ensiluokkainen tuote, joka soveltuu useisiin eri loppukäyttökohteisiin.

”Suominen hyödynsi FIBRELLA® Strata -tuotteen kehittämisessä prosessiosaamistaan saadakseen aikaan teräväpiirtokuvioisen kuitukankaan. Kuvio pysyy myös kosteassa tuotteessa ja auttaa siten puhdistustehon sekä pehmeyden säilymisessä. FIBRELLA® Stratan ainutlaatuisen kolmikerroksisen rakenteen johdosta tuote erottuu edukseen markkinoilla”, sanoo Tara Millar, Manager, Category Management, Americas.

Vaikka FIBRELLA® Strata soveltuu useille teollisuudenaloille ja erilaisiin käyttötarkoituksiin, se tarjoaa erinomaisia ominaisuuksia erityisesti vauvanhoito pyyhkeisiin. Tässä tarkkakuvioidussa, ensiluokkaisessa kuitukankaassa on monikerroksinen rakenne, joka on poikkeuksellisen pehmeä ja tehokkaasti puhdistava.

FIBRELLA® Strata -kuitukankaan komposiittirakenne mahdollistaa tehokkaan jatkojalostuksen verrattuna perinteisiin spunlace –teknologialla valmistettuihin tuotteisiin.


Lisätiedot
Tara Millar, Manager, Category Management, Americas
Puhelinnumero: +860 803 2852
Sähköpostiosoite: tara.millar@suominencorp.com

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintätuotteisiin sekä muihin sovelluksiin. Visiomme on olla edelläkävijä innovatiivisissa ja vastuullisissa kuitukankaissa. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet ovat läsnä ihmisten jokapäiväisessä elämässä ympäri maailmaa. Suomisen liikevaihto vuonna 2021 oli 443,2 milj. euroa ja työllistämme yli 700 ammattilaista Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Lue lisää: www.suominen.fi.


Viimeisimmät uutiset