Suominen tuo ensimmäisenä markkinoille kierrätyspaperista valmistetun kuitukankaan

Suominen vahvistaa entisestään asemaansa vastuullisten kuitukankaiden edelläkävijänä tuomalla markkinoille HYDRASPUN® Circula -tuotteen, markkinoiden sekä Suomisen ensimmäisen kierrätyspaperista valmistetun kuitukankaan.

Biohajoavaa ja muovitonta HYDRASPUN® Circula -kuitukangasta voi käyttää monessa eri loppukäytössä. Tuote on ympäristöystävällinen ja kiertotalousajattelun mukainen, mikä tukee Suomisen vahvoja vastuullisuustavoitteita. HYDRASPUN® Circula kehitettiin yhteistyössä Codi Group:n kanssa, joka on yksi Euroopan johtavista kosteuspyyhkeiden valmistajista.

”Vastuullisten tuotteiden jatkuva kehittäminen tuotevalikoimaamme on erittäin tärkeää. HYDRASPUN® Circula on täydellinen esimerkki siitä, kuinka voimme parantaa ja kehittää tuotteitamme innovaatioiden ja entistä vastuullisempien raaka-aineiden avulla”, sanoo Johanna Kivistö, Manager, Category Management, Europe.

"HYDRASPUN® Circula vähentää sekä muovin että ensiöpaperin käyttöä erinomaisesta laadusta ja toiminnallisuudesta tinkimättä. Voidaksemme tarjota asiakkaillemme tulevaisuudessa vieläkin laajemman valikoiman vastuullisia tuotteita tutkimme jatkuvasti uusia raaka-aineita ja kehitämme innovatiivisia tuotteita. Vuonna 2021 lanseerasimme kaikkiaan 16 vastuullista tuotetta, mikä on merkittävä saavutus ja kuvastaa kykyämme vastata markkinoiden tarpeisiin", Johanna kertoo.

Hienon yhteistyön tulos

HYDRASPUN® Circula on kehitetty yhteistyössä Codi Group:n kanssa.

”Yhteistyö alan edelläkävijöiden, kuten Suomisen kanssa auttoi meitä hienosäätämään tuotetta ja valmistamaan laadultaan erinomaisen kosteuspyyhkeen. Lisäksi olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että pystyimme kehittämään tuotteen nimenomaan kierrätetystä raaka-aineesta”, sanoo Iris van der Velden, Senior Product Engineer, Codi Group.

Uusi tuote hyödyntää molempien osapuolten alan asiantuntemusta ja se sopii moniin eri käyttötarkoituksiin, kuten vauvanpyyhkeisiin, kasvopyyhkeisiin, kotitalouskäyttöön ja lääketieteelliseen käyttöön.