Suomisen uutuustuote HYDRASPUN® Aquaflo määrittää uuden standardin hajoaville kuitukankaille

Suominen Oyj:n lehdistötiedote 29.9.2021 klo 15.00 (EET)

Suominen on kehittänyt hajoavuudeltaan entistäkin paremman wc:stä huuhdeltavan kuitukankaan, HYDRASPUN® Aquaflon. HYDRASPUN® Aquaflo hajoaa lähes yhtä hyvin kuin kuiva wc-paperi, mutta on ensiluokkaisen paksu ja siten mukava käyttää. Uutuustuotteellaan HYDRASPUN® Aquaflo Suominen määrittää uuden standardin hajoaville kuitukankaille.

Suomisen uusi huuhdeltava kuitukangasmateriaali HYDRASPUN® Aquaflo läpäisi riippumattomissa testeissä sekä International Water Services Flushability Group (IWSFG) että INDA- ja EDANA-järjestöjen (GD4) asettamat hajoavuusvaatimukset.

”Olemme erittäin ylpeitä HYDRASPUN® Aquaflon lanseerauksesta. Sen 100-prosenttinen selluloosakuitukoostumus kielii vastuullisesta ja kestävästä alkuperästä. Lisäksi se hajoaa nopeasti jätevedessä ja voidaan käsitellä biohajoavana, joten kuluttajat saavat koko elinkaareltaan ympäristöystävällisen vaihtoehdon henkilökohtaiseen hygieniaan. Kuiva wc-paperi on todettu viemäristössä parhaiten hajoavaksi materiaaliksi, ja HYDRASPUN® Aquaflo kehitettiin tämän tiedon pohjalta”, kertoo Andrew Charleston, Manager, Category Management, Americas.

HYDRASPUN® Aquaflo on todiste Suomisen kyvystä tehdä alan johtavia innovaatioita ja että Suominen on edelläkävijä innovatiivisissa sekä vastuullisissa kuitukankaissa.

Lisätietoja:
Andrew Charleston, Manager, Category Management, Americas, puh. +1 (860) 373 2619 
andrew.charleston@suominencorp.com


Sijoittajasuhteet ja mediayhteyshenkilö:
Emilia Peltola, viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja, puh. +358 50540 9747
emilia.peltola@suominencorp.com