Suominen lanseeraa kasvipohjaisen BIOLACE® Ultrasoft -kuitukankaan herkälle iholle

Suominen Oyj:n lehdistötiedote 2.7.2021 klo 13.00

Suominen lanseeraa kasvipohjaisen, biohajoavan, muovittoman ja kompostoituvan BIOLACE® Ultrasoft -kuitukankaan, joka soveltuu henkilökohtaisen hygienian ja lastenhoidon tuotteisiin. BIOLACE® Ultrasoft on tuorein lisäys Suomisen vastuullisten tuotteiden portfolioon ja kasvattaa BIOLACE®-tuoteperhettä, joka lanseerattiin yli kymmenen vuotta sitten.

Suomisen strateginen tavoite on hakea kasvua tarjoamalla innovatiivisia ja vastuullisia kuitukankaita asiakkailleen. “Uusien, innovatiivisten ja vastuullisien tuotteiden, kuten BIOLACE® Ultrasoftin, kehitys on yksi tapa, jolla toteutamme strategiaamme. Vuonna 2020 vastuullisten tuotteiden myyntimme kasvoi yli 20 % vertailuvuoteen 2019 verrattuna,” sanoo Lynda Kelly, johtaja, Amerikat & liiketoiminnan kehitys.

BIOLACE® Ultrasoft kehitettiin vastaamaan samanaikaisesti asiakkaiden ja kuluttajien vastuullisuutta koskeviin vaatimuksiin sekä laatuun liittyviin odotuksiin. Rakenteensa ja koostumuksensa ansiosta BIOLACE® Ultrasoft saavutti 25 % korkeamman puhdistustehokkuuden verrattuna samanpainoiseen, 100 % viskoosista vesineulausteknologialla valmistettuun tuotteeseen ja 38 % paremman puhdistustehokkuuden verrattuna polyesterista valmistettuun pyyhintätuotteeseen Suomisen toteuttamassa liankeräystestissä.

“BIOLACE® Ultrasoft on vastuullinen tuote, jossa yhdistyvät hyvä puhdistusteho ja ensiluokkainen pehmeys. Se sopii täydellisesti lastenhoidon ja henkilökohtaisen hygienian tuotteisiin, kuten kosmetiikka- ja lastenhoitopyyhkeisiin. Pehmeytensä ansiosta tuote soveltuu hyvin myös herkälle iholle”, sanoo Johanna Sirén, Manager, Category Management.

Lisätiedot
Johanna Sirén, Manager, Category Management
johanna.siren@suominencorp.com, puh. 050 520 5360

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintätuotteisiin sekä muihin sovelluksiin. Visiomme on olla edelläkävijä innovatiivisissa ja vastuullisissa kuitukankaissa. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet ovat läsnä ihmisten jokapäiväisessä elämässä ympäri maailmaa. Suomisen liikevaihto vuonna 2020 oli 458,9 milj. euroa ja työllistämme lähes 700 ammattilaista Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Lue lisää: suominen.fi


Viimeisimmät uutiset