Suomisen virtuaalinen pääomamarkkinapäivä pidetään tänään

Suominen Oyj:n lehdistötiedote 2.9.2020 klo 9.00

Suominen pitää virtuaalisen pääomamarkkinapäivän sijoittajille ja analyytikoille tänään. Tapahtuman tarkoituksena on tarjota päivitetty katsaus yhtiön strategiaan, liiketoimintaan ja talouteen. Tapahtuman kieli on englanti.

“Olemme edistyneet hyvin sekä strategiamme toteutuksessa että taloudellisessa tuloksessa. Tervetuloa tapahtumaamme kuulemaan lisää”, sanoo Suomisen toimitusjohtaja Petri Helsky.

Webcast ja esitysmateriaali

Pääomamarkkinapäivä alkaa klo 13.00 osoitteessa https://suominen.videosync.fi/cmd-2020. Englanninkielinen esitysmateriaali julkaistaan Suomisen verkkosivuilla osoitteessa www.suominen.fi/en/investors/ tapahtuman alussa.

Lisätietoja
Emilia Peltola, viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja, puh. 050 540 9747

Suominen Oyj
Petri Helsky, toimitusjohtaja


Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintätuotteisiin sekä muihin sovelluksiin. Visiomme on olla edelläkävijä innovatiivisissa ja vastuullisissa kuitukankaissa. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet, esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset, ovat läsnä ihmisten jokapäiväisessä elämässä ympäri maailmaa. Suomisen liikevaihto vuonna 2019 oli 411,4 milj. euroa ja työllistämme lähes 700 ammattilaista Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Lue lisää: 
www.suominen.fi.

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.suominen.fi