Suomiselle myönnettiin Fine to Flush –sertifikaatti ensimmäisenä kuitukangasvalmistajana – Uusi HYDRASPUN® Royal täyttää vaatimukset

Suominen Oyj, lehdistötiedote 1.4.2020 klo 15.00

Suominen on ensimmäisenä kuitukankaan valmistajana saanut Water UK:n Fine to Flush -sertifikaatin. Sertifikaatti myönnettiin HYDRASPUN® Royalille, joka on erityisesti kostean wc-paperin valmistukseen suunniteltu huuhdeltaessa hajoava materiaali.

HYDRASPUN® Royal täyttää Water UK:n Ison-Britannian markkinoille asettamat tiukat vaatimukset WC:stä huuhdeltaville tuotteille. HYDRASPUN® Royal on Suomisen uusin lisäys markkinoita johtavaan HYDRASPUN®-tuoteperheeseen, joka koostuu huuhdeltavista tuotteista.

“Vastuullisten, huuhdeltaessa hajoavien tuotteiden tekeminen on Suomisen ydinosaamista ja Suominen lanseerasikin markkinoille ensimmäisen huuhdeltaessa hajoavan tuotteen HYDRASPUN®-tuotemerkin alla jo useita vuosia sitten. Fine to Flush -sertifikaatin saaminen Water UK:lta HYDRASPUN® Royal -tuotteelle on Suomiselle merkittävä saavutus. Se osoittaa, että Suominen on sitoutunut olemaan innovatiivisten kuitukankaiden edelläkävijä. HYDRASPUN® Royalin miellyttävä ihotuntuma ja nopea hajoavuus nostavat kuluttajakokemuksen uudelle tasolle”, sanoo kodinhoitotuotteiden Category Manager Andrew Charleston.

Lisätiedot:

Andrew Charleston, Category Manager, Household
andrew.charleston@suominencorp.com, Puh. +1 (860) 373 2619  

Minna Laitinen, Vice President, Marketing & Category Management
minna.laitinen@suominencorp.com, Puh. +358 50 577 4017

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintätuotteisiin sekä muihin sovelluksiin. Visiomme on olla edelläkävijä innovatiivisissa ja vastuullisissa kuitukankaissa. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet, esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset, ovat läsnä ihmisten jokapäiväisessä elämässä ympäri maailmaa. Suomisen liikevaihto vuonna 2019 oli 411,4 milj. euroa ja työllistämme lähes 700 ammattilaista Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Lue lisää: www.suominen.fi.

Liite

866770.jpg