Suominen vahvistaa asemaansa vastuullisissa tuotteissa investoimalla Italiaan

Suominen Oyj:n lehdistötiedote 16.4.2020 klo 14.00

Suominen vahvistaa asemaansa vastuullisissa tuotteissa investoimalla tuotantolinjansa parantamiseen Italiassa. Investointi on linjassa uuden strategian kanssa ja lisää Suomisen mahdollisuuksia vastata vastuullisten kuitukankaiden kasvavaan kysyntään.

Kuitukangasmarkkinat kasvavat globaalisti ja lainsäädäntö sekä kuluttajien käyttäytyminen lisäävät vastuullisten tuotteiden kysyntää. Tämä investointi parantaa Suomisen mahdollisuuksia vastata tähän kysyntään ja tukee Suomisen visiota olla edelläkävijä vastuullisuudessa. Investoinnin kokonaisarvo on noin 4 miljoonaa euroa ja investointiprojekti saadaan päätökseen vuoden 2021 toisella puoliskolla.

“Vastuullisuus on yhä merkityksellisempää asiakkaillemme. Tämä investointi vahvistaa johtajuuttamme vastuullisissa kuitukankaissa, sillä pystymme tarjoamaan markkinoille seuraavan sukupolven tuotteita”, sanoo Suomisen toimitusjohtaja Petri Helsky.

Suominen Corporation
Petri Helsky, President & CEO

Lisätiedot

Petri Helsky, toimitusjohtaja, Suominen Oyj, puh. +358 (0)10 214 3080


Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintätuotteisiin sekä muihin sovelluksiin. Visiomme on olla edelläkävijä innovatiivisissa ja vastuullisissa kuitukankaissa. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet, esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset, ovat läsnä ihmisten jokapäiväisessä elämässä ympäri maailmaa. Suomisen liikevaihto vuonna 2019 oli 411,4 milj. euroa ja työllistämme lähes 700 ammattilaista Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Lue lisää: www.suominen.fi.