Suominen vahvistaa asemaansa Amerikoissa parantamalla yhtä tuotantolinjoistaan Bethunessa, Yhdysvalloissa

Suominen Oyj:n lehdistötiedote 17.11.2020 klo 14.00

Suominen vahvistaa asemaansa Amerikoissa parantamalla yhtä tuotantolinjoistaan Bethunessa, Etelä-Carolinassa, Yhdysvalloissa. Investointi kasvattaa Suomisen tarjontaa yhdysvaltalaisille asiakkaille, yhtiön kasvuun ja kannattavuuteen tähtäävän strategian mukaisesti.

"Tämän investoinnin avulla voimme tehdä uusia, innovatiivisia ja korkealaatuisia tuotteita, jotka syntyivät yhden suurimmista asiakkaistamme kanssa tehdyn yhteisen tuotekehitysprojektin tuloksena", sanoo Suomisen toimitusjohtaja Petri Helsky.

Investoinnin kokonaisarvo on noin 6 miljoonaa euroa ja investointihanke valmistuu vuoden 2021 jälkipuoliskolla.

 

Suominen Oyj
Toimitusjohtaja Petri Helsky

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Petri Helsky, Suominen Oyj, puh. 010 214 3080


Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintätuotteisiin sekä muihin sovelluksiin. Visiomme on olla edelläkävijä innovatiivisissa ja vastuullisissa kuitukankaissa. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet, esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset, ovat läsnä ihmisten jokapäiväisessä elämässä ympäri maailmaa. Suomisen liikevaihto vuonna 2019 oli 411,4 milj. euroa ja työllistämme lähes 700 ammattilaista Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Lue lisää: www.suominen.fi.

 

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Päämediat
www.suominen.fi