Suominen kasvattaa kapasiteettiaan Euroopassa päivittämällä ja käynnistämällä uudelleen yhden nykyisistä tuotantolinjoistaan Italiassa

Suominen Oyj:n lehdistötiedote 12.8.2020 klo 10.00

Suominen kasvattaa vesineulausteknologialla tehtävien tuotteiden kapasiteettiaan Euroopassa päivittämällä ja käynnistämällä uudelleen yhden nykyisistä tuotantolinjoistaan Cressassa, Italiassa. Tämä investointi vahvistaa Suomisen asemaa Euroopassa ja on linjassa yhtiön kasvustrategian kanssa.

“Kuitukangastuotteiden kysyntä kasvaa kaikilla alueilla. Tämän investoinnin avulla pystymme tukemaan asiakkaitamme heidän vastatessaan tähän kasvavaan kysyntään,” sanoo toimitusjohtaja Petri Helsky.

Sijoituksen kokonaisarvo on noin 8 miljoonaa euroa, ja projekti saadaan päätökseen vuoden 2021 jälkipuoliskolla.

Suominen Oyj
Petri Helsky, toimitusjohtaja

Lisätietoja

Petri Helsky, toimitusjohtaja, Suominen Oyj, puh. 010 214 3080


Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintätuotteisiin sekä muihin sovelluksiin. Visiomme on olla edelläkävijä innovatiivisissa ja vastuullisissa kuitukankaissa. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet, esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset, ovat läsnä ihmisten jokapäiväisessä elämässä ympäri maailmaa. Suomisen liikevaihto vuonna 2019 oli 411,4 milj. euroa ja työllistämme lähes 700 ammattilaista Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Lue lisää: www.suominen.fi.

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.suominen.fi


Viimeisimmät uutiset