Suominen tuo markkinoille uuden FIBRELLA® Combo –kuitukankaan, jossa on pehmeä pintakerros ja erittäin hyvät nesteominaisuudet

Suominen Oyj lehdistötiedote 3.7.2019 klo 14.00

Maailman johtava kuitukangasyhtiö Suominen tuo markkinoille uuden tuotteen, FIBRELLA® Combon. Kaksikerroksisessa vesineulatussa kuitukangastuotteessa yhdistyvät erittäin pehmeä pintakerros ja nestettä välittävä sisäkerros (ADL), joka tuo mukaan erinomaiset nesteenhallintaominaisuudet. Tuote, jonka voi asettaa suoraan imukerroksen päälle, on tarkoitettu korvaamaan erillinen pintakerros ja ADL-sisäkerrosmateriaali imukykyisissä hygieniatuotteissa, kuten inkontinenssi- ja naisten hygieniatuotteissa, mukaan lukien siteet ja pikkuhousunsuojat.

“Uusi tuote on erittäin pehmeä ja huokoinen, joten se tuntuu äärimmäisen mukavalta ihoa vasten. Erinomainen imukyky lisää käyttömukavuutta, sillä FIBRELLA® Combon pinta on aina kuivan tuntuinen”, kertoo Suomisen Category Manager Johanna Sirén.

Koska FIBRELLA® Combossa yhdistyy kaksi eri tuotetta yhdessä kuitukankaassa, lopputuotteen ominaisuudet paranevat merkittävästi. Lopputuotteen toimivuus on varmempaa, koska FIBRELLA® Combon avulla tuotteessa ei ole kahta erillistä kerrosta, jotka vaativat sidonnan. Tästä syystä FIBRELLA® Combon avulla voidaan lisäksi tukea ohuiden lopputuotteiden kehitystä.

”Suomisen karstaus- ja vesineulausteknologian sekä vahvan tuotekehitysasiantuntijoiden osaamisen ansiosta yhteen kuitukankaaseen on ollut mahdollista yhdistää kaksi eri tuotetta. Yksi strategiamme kulmakivistä on kehittää ja valmistaa ainutlaatuisia kuitukankaita, joita muut yritykset eivät pysty luomaan. Markkinoilla ei ole toista toimivuudeltaan FIBRELLA® Combon veroista tuotetta. Sen suorituskyky on ylivoimainen”, toteaa Johanna Sirén lopuksi.

Lue lisää: https://www.suominen.fi/en/products/hygiene-products/fibrella-combo/

Lisätietoja antaa Johanna Sirén, Category Manager, Suominen Oyj
johanna.siren@suominencorp.com puh. +358 50 520 5360

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet – esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset – luovat lisäarvoa kuluttajien ja ammattilaisten käytössä eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja ja sillä on lähes 700 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen liikevaihto vuonna 2018 oli 431,1 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan Nasdaq Helsingissä keskisuurten yhtiöiden listalla. Lue lisää: www.suominen.fi.