Henkilöstöjohtaja Hannu Sivula lähtee Suomiselta

Suominen Oyj:n pörssitiedote 20.5.2019 klo 10.00


Suomisen henkilöstöjohtaja ja johtoryhmän jäsen Hannu Sivula on päättänyt hakeutua uusiin tehtäviin Suomisen ulkopuolella ja jättää yhtiön kesän jälkeen. Hannu Sivula on työskennellyt Suomisen henkilöstöjohtajana vuodesta 2012 lähtien.

"Haluan kiittää Hannua hänen panoksestaan yhtiöön ja Suomisen henkilöstöhallinnon kehittämisestä", sanoo Petri Helsky, Suomisen toimitusjohtaja.

Lisätietoja:
Petri Helsky, toimitusjohtaja, puh. 010 214 3080

SUOMINEN

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet – esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset – luovat lisäarvoa kuluttajien ja ammattilaisten käytössä eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja ja sillä on lähes 700 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen liikevaihto vuonna 2018 oli 431,1 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan Nasdaq Helsingissä keskisuurten yhtiöiden listalla. Lue lisää: www.suominen.fi.

Viimeisimmät uutiset

Annual Meetings & Shareholder Rights, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 6.02.2024

Kutsu Suominen Oyj:n varsinaiseen yhtiökokoukseen