Suomisen toimitusjohtajaksi nimitetty Pekka Ojanpää menehtyi lento-onnettomuudessa

Suominen Oyj     Pörssitiedote     24.11.2018 klo 20.35

Suomisen toimitusjohtajaksi nimitetty Pekka Ojanpää menehtyi lento-onnettomuudessa

Suomisen toimitusjohtajaksi 3.8.2018 nimitetty Pekka Ojanpää on menehtynyt lento-onnettomuudessa perjantaina 23.11.2018. Tällä hetkellä Ojanpää toimi Lassila & Tikanojan toimitusjohtajana. Hänen oli tarkoitus aloittaa työnsä Suomisella 1.12.2018.

”Odotimme kovasti Pekan aloittamista yhtiön johdossa, mutta nyt se jää tapahtumatta. Syvin osanottomme Pekan perheen ja läheisten suruun”, sanoo Suomisen hallituksen puheenjohtaja Jan Johansson.

Suomisen väliaikaisena toimitusjohtajana elokuusta asti toiminut talousjohtaja Tapio Engström jatkaa väliaikaisena toimitusjohtajana. Suominen aloittaa uuden toimitusjohtajan haun välittömästi.

Suominen Oyj
Hallitus

Lisätietoja:

Jan Johansson, hallituksen puheenjohtaja, p. +46 702 511 341

Risto Anttonen, hallituksen varapuheenjohtaja, p. 050 597 8400

Suominen lyhyesti

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet – esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset – luovat lisäarvoa kuluttajien ja ammattilaisten käytössä eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja ja sillä on yli 650 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen liikevaihto vuonna 2017 oli 426,0 milj. euroa ja liikevoitto 15,0 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan Nasdaq Helsingissä keskisuurten yhtiöiden listalla. Lue lisää: www.suominen.fi.

Jakelu:

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.suominen.fi

Viimeisimmät uutiset

Regulatory information, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 4.09.2023

Suomisen nimitystoimikunnan kokoonpano