Suominen tuo hygieniatuotemarkkinoille FIBRELLA® Cozy -kuitukankaan kustomoitavilla pintakuvioilla

Suominen Oyj     Lehdistötiedote     17.10.2018 klo 15.30

Suominen tuo hygieniatuotemarkkinoille FIBRELLA® Cozy -kuitukankaan kustomoitavilla pintakuvioilla

Johtava kuitukangasvalmistaja Suominen tuo markkinoille FIBRELLA® Cozy -kuitukankaan, jota voidaan käyttää hygieniatuotteiden pintakerroksena esimerkiksi pikkuhousunsuojissa. Se on pehmein materiaali luokassaan ja sen nesteenhallintaominaisuudet ovat erinomaiset. Tuotelanseeraus edistää yhtiön strategian toteuttamista, sillä FIBRELLA® Cozy on uusi korkean lisäarvon tuote Suomiselle tärkeässä hygieniatuoteryhmässä.

FIBRELLA® Cozy valmistetaan vesineulaamalla eli kuidut sidotaan toisiinsa ilman sidosaineita, mikä tekee siitä ihoystävällisen, hajuttoman ja turvallisen materiaalin. Tämän ansiosta FIBRELLA® Cozy on houkutteleva vaihtoehto brändeille ja hygieniatuotevalmistajille, jotka tavoittelevat nykypäivän terveystietoisia kuluttajia.

FIBRELLA® Cozy -kuitukankaassa voidaan käyttää Suomisen teräväpiirtoisia ja asiakkaan tarpeen mukaan kustomoitavia pintakuvioita. Ne tarjoavat brändeille ja hygieniatuotevalmistajille ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä hygieniatuotteista erottuvia kilpaileviin tuotteisiin nähden.

”FIBRELLA® Cozy on ihanteellinen yhdistelmä toimivuutta ja näyttävyyttä. Se on myös markkinoiden pehmein materiaali hygieniatuotteiden pintakerrokseksi”, kertoo Johanna Sirén, Assistant Product Manager. ”Tiedämme, että kuluttajat odottavat hygieniatuotteilta ennen kaikkea turvallisuutta, mukavuutta ja kuivana pysymisen tunnetta. FIBRELLA® Cozy vastaa näihin odotuksiin. Lisäksi teräväpiirtoisten pintakuvioidemme avulla arkisetkin tuotteet saadaan erottumaan perustuotteiden massasta.”

Lisätietoja

Johanna Sirén
apulaistuotepäällikkö
p. +358 50 520 5360
johanna.siren@suominencorp.com

Suominen lyhyesti

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet – esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset – luovat lisäarvoa kuluttajien ja ammattilaisten käytössä eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja ja sillä on yli 650 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen liikevaihto vuonna 2017 oli 426,0 milj. euroa ja liikevoitto 15,0 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan Nasdaq Helsingissä keskisuurten yhtiöiden listalla. Lue lisää: www.suominen.fi.