Petri Helsky nimitetty Suomisen toimitusjohtajaksi


Suominen Oyj     Pörssitiedote     19.12.2018 klo 14.00

Petri Helsky nimitetty Suomisen toimitusjohtajaksi

Suomisen hallitus on nimittänyt Petri Helskyn Suominen Oyj:n toimitusjohtajaksi. Aiemmin Helsky on toiminut Metsä Tissue Oyj:n toimitusjohtajana syyskuuhun 2018 asti. Hän aloittaa Suomisen toimitusjohtajana 7.1.2019.

“Suomisella on edessään hienoja kasvumahdollisuuksia ja hallitus uskoo, että Petri Helskyn henkilökohtaiset ominaisuudet ja sopiva ammatillinen tausta tekevät hänestä erinomaisen valinnan johtamaan Suomista kannattavaan kasvuun”, Suomisen hallituksen puheenjohtaja Jan Johansson sanoo.

“Suominen on maailmanlaajuisesti johtava yhtiö kuitukankaiden alalla ja näen yhtiössä paljon potentiaalia. Viime vuosien aikana Suominen on rakentanut kyvykkyyksiään määrätietoisesti ja menestyksen suhteen odotukset ovat korkealla. Tämä on jännittävä haaste ja olen iloinen päästessäni Suomiselle”, Petri Helsky sanoo.

Helsky (syntynyt 1966) on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja diplomi-insinööri. Ennen työtään Metsä Tissue Oyj:n toimitusjohtajana Helsky toimi Kemira Oyj:ssä Pulp & Paper-segmentin johtajana, Aasian ja Tyynenmeren alueen johtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Hänellä on mittava kokemus kansainvälisistä johtotason tehtävistä. Petri Helsky on myös Exel Composites Oyj:n hallituksen jäsen.

Suominen Oyj
Hallitus

Lisätietoja

Risto Anttonen
hallituksen varapuheenjohtaja
p. +358 50 597 8400

Suominen lyhyesti

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet – esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset – luovat lisäarvoa kuluttajien ja ammattilaisten käytössä eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja ja sillä on yli 650 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen liikevaihto vuonna 2017 oli 426,0 milj. euroa ja liikevoitto 15,0 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan Nasdaq Helsingissä keskisuurten yhtiöiden listalla. Lue lisää: www.suominen.fi.

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.suominen.fi

Viimeisimmät uutiset

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 7.06.2024

Muutos Suomisen omien osakkeiden määrässä

Directors and Officers, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 31.05.2024

Suominen käynnistää uudelleenjärjestelyohjelman sisältäen muutoksia johtoryhmässä

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 23.05.2024

KORJAUS: Suominen - omien osakkeiden luovutus