Muutos Suomisen nimitystoimikunnan kokoonpanossa

Suominen Oyj     Pörssitiedote     30.11.2018 klo 14.20

Muutos Suomisen nimitystoimikunnan kokoonpanossa

Oy Etra Invest Ab on ilmoittanut Suomiselle, että Roger Hagborg, Investment Advisory Professional, TVF TopCo Limited, korvaa Oy Etra Invest Ab:n toimitusjohtaja Erkki Etolan Suominen Oyj:n osakkeenomistajien nimitystoimikunnan Oy Etra Invest Ab:n nimeämänä jäsenenä.

Kaksi muuta nimitystoimikunnan jäsentä, jotka 3.9.2018 rekisteröityinä olleiden omistustietojen perusteella oikeutetut osakkeenomistajat ovat nimenneet, ovat Ahlström Capital Oy:n toimitusjohtaja Lasse Heinonen ja sekä Keskinäisen työeläkevakuutusyhtiö Varman varatoimitusjohtaja, Sijoitukset, Reima Rytsölä. Suomisen hallituksen puheenjohtaja Jan Johansson toimii nimitystoimikunnan neljäntenä jäsenenä.

Suominen Oyj
Tapio Engström, väliaikainen toimitusjohtaja

Lisätietoja: Tapio Engström, p. 010 214 300

Suominen lyhyesti

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet – esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset – luovat lisäarvoa kuluttajien ja ammattilaisten käytössä eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja ja sillä on yli 650 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen liikevaihto vuonna 2017 oli 426,0 milj. euroa ja liikevoitto 15,0 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan Nasdaq Helsingissä keskisuurten yhtiöiden listalla. Lue lisää: www.suominen.fi.

Jakelu:

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.suominen.fi

Viimeisimmät uutiset

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 7.06.2024

Muutos Suomisen omien osakkeiden määrässä

Directors and Officers, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 31.05.2024

Suominen käynnistää uudelleenjärjestelyohjelman sisältäen muutoksia johtoryhmässä

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 23.05.2024

KORJAUS: Suominen - omien osakkeiden luovutus