Emilia Peltola nimitetty Suomisen viestintä- ja sijoittajasuhdejohtajaksi

Suominen Oyj     Lehdistötiedote     13.12.2018 klo 13.30

Emilia Peltola nimitetty Suomisen viestintä- ja sijoittajasuhdejohtajaksi

Emilia Peltola (MMM, metsänhoitaja) on nimitetty Suominen Oyj:n viestintä- ja sijoittajasuhdejohtajaksi 11.2.2019 alkaen. Hänen toimipaikkansa on Helsingissä ja hän raportoi väliaikaiselle toimitusjohtajalle. Hän seuraa tehtävässään Anu Heinosta, joka siirtyi uusiin tehtäviin Suomisen ulkopuolelle lokakuussa.

Ennen Suomista Emilia Peltola on työskennellyt ulkoisen viestinnän johtajana Valmetilla, joka on maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. Aiemmin hän on toiminut eri viestintätehtävissä teollisuusyritys Metsossa ja rakennusteollisuusyritys Lemminkäisessä.

”Olen iloinen, että saamme Emilian joukkoomme Suomiselle”, kertoo väliaikainen toimitusjohtaja Tapio Engström. ”Hänen vankka kokemus viestinnästä johtavissa teollisuusyrityksissä vahvistaa Suomista merkittävästi. Viestintä on keskeisessä asemassa uudistaessamme Suomista ja uskon, että Emilian kädenjälki huomataan hyvin pian.”

Suominen Oyj
Tapio Engström, väliaikainen toimitusjohtaja

Lisätietoja

Tapio Engström, p. 010 214 300

Suominen lyhyesti

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet – esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset – luovat lisäarvoa kuluttajien ja ammattilaisten käytössä eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja ja sillä on yli 650 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen liikevaihto vuonna 2017 oli 426,0 milj. euroa ja liikevoitto 15,0 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan Nasdaq Helsingissä keskisuurten yhtiöiden listalla. Lue lisää: www.suominen.fi.

Liite

588285.jpg