Suominen tuo markkinoille lastenhoitopyyhkeisiin tarkoitetun FIBRELLA® Ultrasoft -kuitukankaan

Helsinki, 2017-03-03 13:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Suominen Oyj      Lehdistötiedote      3.3.2017 klo 14.00

Suominen tuo markkinoille lastenhoitopyyhkeisiin tarkoitetun FIBRELLA® Ultrasoft -kuitukankaan

Pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja Suominen tuo markkinoille FIBRELLA® Ultrasoft -kuitukankaan. Uutuustuote on markkinoiden pehmein lastenhoidon pyyhintätuotteisiin tarkoitettu kuitukangas. Pyyhintätuotevalmistajat hyötyvät myös siitä, että FIBRELLA® Ultrasoft on tehokas jatkojalostaa. 

FIBRELLA® Ultrasoftin valmistamisen tekevät mahdolliseksi laaja kirjo erilaisia kuituja puuvillasta viskoosiin ja polyesteriin sekä Suomisen ainutlaatuisella tavalla paranneltu tuotantoprosessi. Pyyhintätuotteiden valmistajille FIBRELLA® Ultrasoft on yhtä helposti jatkojalostettava materiaali kuin tavanomainen vesineulaamalla valmistettu kuitukangas, mutta on lisäksi vielä paljon markkinoilla jo olevia tuotteita pehmeämpi. Niinpä FIBRELLA® Ultrasoftista valmistetut pyyhkeet ovat paras ratkaisu lastenhoitoon.

“FIBRELLA® Ultrasoft antaa mielenrauhaa kuluttajille”, kertoo tuotepäällikkö Jon Arendt Suomiselta.

“Olemme kiinnittäneet paljon huomiota uusien innovaatioiden hiomiseen lastenhoitotuotteissa. Sen työn tuloksena onnistuimme luomaan ainutlaatuisen tuotantoprosessiin, jonka lopputuote FIBRELLA® Ultrasoft on.”

FIBRELLA® Ultrasoft on saatavilla maailmanlaajuisesti useissa eri kuoseissa ja painoluokassa 30–80 g/m2.

Lisätietoja

Jon Arendt
tuotepäällikkö
p. +1 920 327 8064
jon.arendt@suominencorp.com

Suominen lyhyesti

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet – esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset – luovat lisäarvoa kuluttajien ja ammattilaisten käytössä eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja ja sillä on lähes 650 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen liikevaihto vuonna 2016 oli 416,9 milj. euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 25,6 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan Nasdaq Helsingissä keskisuurten yhtiöiden listalla. Lue lisää: www.suominen.fi.

Viimeisimmät uutiset

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 7.06.2024

Muutos Suomisen omien osakkeiden määrässä

Directors and Officers, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 31.05.2024

Suominen käynnistää uudelleenjärjestelyohjelman sisältäen muutoksia johtoryhmässä

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 23.05.2024

KORJAUS: Suominen - omien osakkeiden luovutus