Suominen tuo markkinoille lastenhoitopyyhkeisiin tarkoitetun FIBRELLA® Ultrasoft -kuitukankaan

Helsinki, 2017-03-03 13:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Suominen Oyj      Lehdistötiedote      3.3.2017 klo 14.00

Suominen tuo markkinoille lastenhoitopyyhkeisiin tarkoitetun FIBRELLA® Ultrasoft -kuitukankaan

Pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja Suominen tuo markkinoille FIBRELLA® Ultrasoft -kuitukankaan. Uutuustuote on markkinoiden pehmein lastenhoidon pyyhintätuotteisiin tarkoitettu kuitukangas. Pyyhintätuotevalmistajat hyötyvät myös siitä, että FIBRELLA® Ultrasoft on tehokas jatkojalostaa. 

FIBRELLA® Ultrasoftin valmistamisen tekevät mahdolliseksi laaja kirjo erilaisia kuituja puuvillasta viskoosiin ja polyesteriin sekä Suomisen ainutlaatuisella tavalla paranneltu tuotantoprosessi. Pyyhintätuotteiden valmistajille FIBRELLA® Ultrasoft on yhtä helposti jatkojalostettava materiaali kuin tavanomainen vesineulaamalla valmistettu kuitukangas, mutta on lisäksi vielä paljon markkinoilla jo olevia tuotteita pehmeämpi. Niinpä FIBRELLA® Ultrasoftista valmistetut pyyhkeet ovat paras ratkaisu lastenhoitoon.

“FIBRELLA® Ultrasoft antaa mielenrauhaa kuluttajille”, kertoo tuotepäällikkö Jon Arendt Suomiselta.

“Olemme kiinnittäneet paljon huomiota uusien innovaatioiden hiomiseen lastenhoitotuotteissa. Sen työn tuloksena onnistuimme luomaan ainutlaatuisen tuotantoprosessiin, jonka lopputuote FIBRELLA® Ultrasoft on.”

FIBRELLA® Ultrasoft on saatavilla maailmanlaajuisesti useissa eri kuoseissa ja painoluokassa 30–80 g/m2.

Lisätietoja

Jon Arendt
tuotepäällikkö
p. +1 920 327 8064
jon.arendt@suominencorp.com

Suominen lyhyesti

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet – esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset – luovat lisäarvoa kuluttajien ja ammattilaisten käytössä eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja ja sillä on lähes 650 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen liikevaihto vuonna 2016 oli 416,9 milj. euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 25,6 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan Nasdaq Helsingissä keskisuurten yhtiöiden listalla. Lue lisää: www.suominen.fi.

Viimeisimmät uutiset

Annual Meetings & Shareholder Rights, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 6.02.2024

Kutsu Suominen Oyj:n varsinaiseen yhtiökokoukseen