Suominen tuo markkinoille GENESIS® Pro All Purpose -kuitukankaan ammattilaisten pyyhintätuotteisiin

Helsinki, 2017-04-03 14:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Suominen Oyj      Lehdistötiedote      3.4.2017 klo 15.00

Suominen tuo markkinoille GENESIS® Pro All Purpose -kuitukankaan ammattilaisten pyyhintätuotteisiin

Pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja Suominen tuo markkinoille korkeamman lisäarvon GENESIS® Pro All Purpose -kuitukankaan, joka on tarkoitettu ammattilaisten pyyhintätuotteisiin. GENESIS® Pro All Purposessa näkyy Suomisen pitkä kokemus märkärainausteknologian käytöstä kuitukankaiden valmistuksessa, ja sen tuotannossa hyödynnetään Suomisen viimeisimpiä investointeja kyseiseen tuotantoteknologiaan.

GENESIS® Pro All Purpose on vahvin saatavilla oleva materiaali ammattilaisten pyyhintätuotteisiin – sekä kosteana että kuivana. Se on markkinoiden paksuin kuitukangas, jolla on lyömätön imukyky. Keveä GENESIS® Pro All Purpose -kuitukangas peittoaa pintapainoltaan painavammat kilpailevat tuotteet kaikissa keskeisissä tuoteominaisuuksissa.

”Tämä ei ole tyypillinen kuitukangas, mutta kylläkin tyypillinen Suomisen tuote, sillä se on suunniteltu loppukäyttäjää ajatellen”, sanoo Suomisen tuotepäällikkö Eileen Calder. ”Siksi GENESIS® Pro All Purpose on helppo ja nopeakäyttöinen työpaikkojen jokapäiväisissä siivoustarpeissa. Työntekijät voivat keskittyä tehtäviinsä, kun heidän ei tarvitse huolehtia pyyhkeen kestävyydestä niin helpoissa kuin vaativimmissakaan tilanteissa.”

GENESIS® Pro All Purpose on saatavilla monissa eri painoluokissa. Keveinkin tuote, GENESIS® Pro AP5000, on markkinoiden kestävin kuitukangas, joka verrattoman imukykynsä ansiosta on täydellinen materiaali pintojen puhdistamiseen ja työympäristöjen pitämiseen turvallisina. Vaativimmissa työtehtävissä, esimerkiksi metallilastuja, öljyä tai liuottimia pyyhittäessä, GENESIS® Pro AP8000 tarjoaa suojan pyyhintätuotteen käyttäjälle. Se on paksuin kuitukangas ammattilaisten pyyhintätuotteisiin jopa märkänä, minkä ansiosta se on erinomainen korvaaja tavanomaisille kangasräteille.

GENESIS® Pro All Purpose on saatavilla maailmanlaajuisesti ja se on osa Suominen@work-tuotetarjontaa.


Lisätietoja

Eileen Calder
tuotepäällikkö
p. +44 776 490 6735
eileen.calder@suominencorp.com


Suominen lyhyesti

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet – esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset – luovat lisäarvoa kuluttajien ja ammattilaisten käytössä eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja ja sillä on lähes 650 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen liikevaihto vuonna 2016 oli 416,9 milj. euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 25,6 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan Nasdaq Helsingissä keskisuurten yhtiöiden listalla. Lue lisää: www.suominen.fi.

Viimeisimmät uutiset

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 7.06.2024

Muutos Suomisen omien osakkeiden määrässä

Directors and Officers, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 31.05.2024

Suominen käynnistää uudelleenjärjestelyohjelman sisältäen muutoksia johtoryhmässä

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 23.05.2024

KORJAUS: Suominen - omien osakkeiden luovutus