Suominen tuo markkinoille ammattilaisten pyyhintätuotteisiin tarkoitetun AIRLACE™ for Workplace -kuitukankaan

Helsinki, 2017-01-16 13:30 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Suominen Oyj   Lehdistötiedote   16.1.2017 klo 14.30

Suominen tuo markkinoille ammattilaisten pyyhintätuotteisiin tarkoitetun AIRLACE™ for Workplace -kuitukankaan

Pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja Suominen tuo markkinoille AIRLACE™ for Workplace -kuitukankaan, joka on suunniteltu vaativan ammattilaiskäytön pyyhintätuotteisiin. Tämän uudentyyppisen kuitukankaan valmistamisen mahdollistavat investoinnit, joita Suominen on tehnyt hiljattain tuotantoteknologiaansa ja tuotekehityksessään.

AIRLACE™ for Workplace soveltuu käytettäväksi sekä kuivana että kosteana. Optimaalisen raaka-aineseoksensa ansiosta se on ylivoimainen yhdistelmä kestävyyttä, imukykyä ja nukkaamattomuutta, ja se on ihanteellinen vaihtoehto esimerkiksi rasva- ja öljytahrojen puhdistamiseen. Näiden ominaisuuksiensa ansiosta AIRLACE™ for Workplace on paras mahdollinen materiaali yleispyyhintään vaativissakin työympäristöissä.

Yrityksillä on tarve pitää työtilat turvallisina sekä asiakkailleen että työntekijöilleen. Lisäksi yritykset tarvitsevat pyyhintätuotteita, jotka ovat tehokkaampia käytössä ja säästävät kustannuksia. AIRLACE™ for Workplace -kuitukangas on suunniteltu vastaamaan erityisesti näihin tarpeisiin. AIRLACE™ for Workplace tuo etuja myös kuitukankaiden jatkojalostajille: se on helposti käsiteltävä ja tasalaatuinen materiaali, jonka hyvän saatavuuden takaa Suomisen hiljattain paranneltu tuotantoteknologia.

”Olemme onnistuneet tekemään AIRLACE™ for Workplace -kuitukankaasta imukyvyltään lyömättömän tuotteen. Se on myös tämänhetkistä markkinajohtajatuotetta kestävämpi sekä märkänä että kuivana käytettäessä. Niinpä voimme varmasti sanoa, että AIRLACE™ for Workplace on markkinoiden toimivin ja kustannustehokkain vaihtoehto”, sanoo Eileen Calder, Product Manager, Workplace.

AIRLACE™ for Workplace kuuluu Suominen@work-kuitukangasvalikoimaan. Se on saatavilla kolmessa eri pintapainossa (60, 65 ja 80 g/m2) ja myös värillisenä.


Lisätietoja

Eileen Calder
Product Manager, Workplace
p. +44 776 490 6735
eileen.calder@suominencorp.com


Suominen lyhyesti

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet – esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset – luovat lisäarvoa kuluttajien ja ammattilaisten käytössä eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja ja sillä on yli 600 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen jatkuvien liiketoimintojen liikevaihto vuonna 2015 oli 444,0 milj. euroa ja liikevoitto ilman kertaluonteisia eriä 31,2 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan Nasdaq Helsingissä keskisuurten yhtiöiden listalla. Lue lisää: www.suominen.fi.

Viimeisimmät uutiset

Calendar of Events, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 7.05.2024

Suomisen vuoden 2024 tammi-syyskuun osavuosikatsauksen julkistuspäivä muuttuu

Osavuosikatsaukset, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 7.05.2024

Suominen Oyj:n osavuosikatsaus 1.1.-31.3.2024: Kannattavuus paranee asteittain

Annual Meetings & Shareholder Rights, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 4.04.2024

Suomisen varsinaisen yhtiökokouksen ja hallituksen järjestäytymiskokouksen päätökset