Suominen Oyj tukee Naisten Pankin osuuskuntahanketta Kambodzassa

Helsinki, 2017-03-21 13:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Suominen Oyj     Lehdistötiedote     21.3.2017 klo 14.00

Suominen Oyj tukee Naisten Pankin osuuskuntahanketta Kambodzassa

Naisten Pankki ja Suominen Oyj ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimukseen sisältyy kertaluontoinen rahalahjoitus, ja se kohdistetaan Naisten Pankin tukemalle osuuskuntahankkeelle Kambodzassa. Cooperation for Women’s Economic Development -hanke vahvistaa 17 maatalousosuuskuntaa, joiden kautta naisten sosiaalinen ja taloudellinen asema paranee.

Hanke on jatkoa neljävuotiselle Women: Hope and Growth -hankkeelle, jonka aikana neljään eri provinssiin perustettiin 24 naisvetoista maatalousosuuskuntaa.

”Haluamme yrityksenä kantaa sosiaalista vastuuta myös globaalista näkökulmasta. Naisten Pankki tekee tärkeää työtä tukemalla kehitysmaan naisia kohdemaissa ja saavuttamalla siellä konkreettisia tuloksia. Haluamme olla tukemassa työtä, joka parantaa naisten taloudellista asemaa ja siten luo vaurautta paikallisyhteisöihin laajemminkin”, toteaa Suominen Oyj:n toimitusjohtaja Nina Kopola.

Naisten Pankin ohjausryhmän puheenjohtaja Reetta Meriläinen on ilahtunut maaliskuussa käynnistyneestä yhteistyöstä.

”Yrityskumppanit ovat meille tärkeitä ja olen todella iloinen päästessämme Suomisen kanssa yhteistyöhön. Kambodzan hankkeessa naisyrittäjyys nostetaan uudelle tasolle tehostamalla taloudellista koulutusta, parantamalla säästö- ja lainatehokkuutta sekä linkittämällä naisyrittäjiä paikallisten sijoittajien kanssa”, Meriläinen kertoo.

Lue lisää hankkeesta: https://www.naistenpankki.fi/tyomme-tulokset/kambodza/cooperation-for-womens-economic-development/


Lisätietoja

Nina Kopola
p. 010 214 300
nina.kopola@suominencorp.com

Reetta Meriläinen
p. 0400 464 220
reetta.merilainen@naistenpankki.fi 


Suominen lyhyesti

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet – esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset – luovat lisäarvoa kuluttajien ja ammattilaisten käytössä eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja ja sillä on lähes 650 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen liikevaihto vuonna 2016 oli 416,9 milj. euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 25,6 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan Nasdaq Helsingissä keskisuurten yhtiöiden listalla. Lue lisää: www.suominen.fi.

Naisten Pankki on suomalainen vapaaehtoisverkosto, joka kerää lahjoituksia kehitysmaan naisten yrittäjyyden ja toimeentulon tukemiseksi kestävän kehityksen periaattein. Verkosto järjestää tapahtumia, tempauksia ja keräyksiä.

Kymmenen toimintavuotensa aikana Naisten Pankki on kerännyt yli 10 miljoonaa euroa. Toiminnassa on mukana yli 3 000 vapaaehtoista. Hankkeita on ollut kaikkiaan 14 eri maassa, ja niistä on hyötynyt noin 30 000 ihmistä. Välillisiä hyödynsaajia on ollut yli 150 000.


Kuvat: Maria Miklas

Photo-1-Suominen-Womens-Bank-Photo-by-Maria-Miklas.JPG Photo-2-Suominen-Womens-Bank-Photo-by-Maria-Miklas.JPG Photo-3-Suominen-Womens-Bank-Photo-by-Maria-Miklas.JPG

Viimeisimmät uutiset

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 7.06.2024

Muutos Suomisen omien osakkeiden määrässä

Directors and Officers, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 31.05.2024

Suominen käynnistää uudelleenjärjestelyohjelman sisältäen muutoksia johtoryhmässä

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 23.05.2024

KORJAUS: Suominen - omien osakkeiden luovutus