Suominen tuo markkinoille suominen@work-kuitukangasvalikoiman ammattikäyttöön tarkoitetuille pyyhkeille

Helsinki, 2016-05-04 14:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Suominen Oyj   Lehdistötiedote   4.5.2016 klo 15.00

Suominen tuo markkinoille suominen@work-kuitukangasvalikoiman ammattikäyttöön tarkoitetuille pyyhkeille

Johtava kuitukangasvalmistaja Suominen lanseeraa suominen@work-kuitukangasvalikoiman ammattikäyttöön tarkoitettujen pyyhkeiden valmistukseen. Kyseisten kuitukankaiden loppukäyttökohteita voivat olla esimerkiksi pikaruokaravintoloissa, sairaaloissa ja tehtaissa käytetyt pyyhintätuotteet.

Käyttömahdollisuuksien laajuus ja ainutlaatuiset tuoteominaisuudet erottavat suominen@work-tuotteet tavanomaisista kuitukankaista, joita käytetään ammattilaisten pyyhintätuotteissa.

Suominen@work-valikoimaan sisältyy Suomisen olemassa olevia kuitukankaita sekä tuotteita, joita ei ole vielä lanseerattu markkinoille. Kaikki suominen@work-kuitukankaat on suunniteltu pyyhkeisiin, joilla turvataan työntekijöiden, kuluttajien ja potilaiden terveys kaikkein vaativimmissa olosuhteissa.

”Olennaista hyvässä ammattikäyttöön tarkoitetussa pyyhkeessä on, että sen pyyhintäominaisuudet säästävät käyttäjän aikaa ja viime kädessä rahaa. Suominen on globaali markkinajohtaja pyyhintätuotteisiin käytettävissä kuitukankaissa ja tietotaitomme tuotekehityksen saralla auttaa vastaamaan kaikkiin vaatimuksiin, joita pyyhkeisiin kohdistuu ammattikäytössä”, kertoo tuotepäällikkö Eileen Calder Suomiselta.

Suominen@work-tuotteet ovat saatavilla maailmanlaajuisesti. Suominen vahvistaa kykyään toimittaa näitä tuotteita investoimalla uuteen märkärainausta hyödyntävään tuotelinjaan Bethunen tehtaallaan Yhdysvalloissa sekä parantamalla tuotantolinjaansa Alicantessa, Espanjassa.

Lisätietoja:

Eileen Calder
tuotepäällikkö, Suominen
p. +44 7764 906735
eileen.calder@suominencorp.com

Suominen lyhyesti

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet – esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset – luovat lisäarvoa kuluttajien ja ammattilaisten käytössä eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja ja sillä on yli 600 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen jatkuvien liiketoimintojen liikevaihto vuonna 2015 oli 444,0 milj. euroa ja liikevoitto ilman kertaluonteisia eriä 31,2 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan Nasdaq Helsingissä keskisuurten yhtiöiden listalla. Lue lisää: www.suominen.fi.

Viimeisimmät uutiset

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 17.05.2022

Suominen - omien osakkeiden luovutus

Annual Meetings & Shareholder Rights, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 24.03.2022

Suomisen varsinaisen yhtiökokouksen ja hallituksen järjestäytymiskokouksen päätökset