Timo Hiekkaranta jättää Suominen Oyj:n

Helsinki, Suomi, 2015-05-27 08:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Suominen Oyj   Pörssitiedote 27.5.2015 klo 9.00

TIMO HIEKKARANTA JÄTTÄÄ SUOMINEN OYJ:N

Timo Hiekkaranta, Suomisen Convenience-liiketoiminta-alueen johtaja ja konsernin johtoryhmän jäsen, on päättänyt jättää Suomisen jatkaakseen uraansa muualla.

Timo Hiekkaranta jatkaa nykyisessä tehtävässään Suomisella elokuun loppuun saakka. Suominen on aloittanut hänen seuraajansa etsimisen.

”Haluan kiittää Timoa lämpimästi erinomaisesta työstä Convenience-liiketoiminta-alueen johdossa. Hänen roolinsa on ollut keskeinen, kun Suominen on muuntautunut nykyisen kaltaiseksi dynaamiseksi ja globaaliksi yhtiöksi. Tulemme kaipaamaan Timoa, ja toivotamme hänelle mitä parhainta onnea uusissa tehtävissä”, sanoo Suomisen toimitusjohtaja Nina Kopola.

Mikäli Convenience-liiketoiminta-alueen uutta johtajaa ei nimitetä elokuun loppuun mennessä, toimii Nina Kopola liiketoiminta-alueen väliaikaisena johtajana.

Suominen Oyj
Nina Kopola, toimitusjohtaja

Lisätietoja: Nina Kopola, toimitusjohtaja, puh. 010 214 300

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

www.suominen.fi

Suominen lyhyesti

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet – esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset - luovat lisäarvoa kuluttajien ja ammattilaisten käytössä eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja ja sillä on noin 600 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen jatkuvien liiketoimintojen liikevaihto vuonna 2014 oli 401,8 milj. euroa ja liikevoitto ennen kertaluonteisia eriä 26,9 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää:
www.suominen.fi.

Viimeisimmät uutiset

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 7.06.2024

Muutos Suomisen omien osakkeiden määrässä

Directors and Officers, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 31.05.2024

Suominen käynnistää uudelleenjärjestelyohjelman sisältäen muutoksia johtoryhmässä

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 23.05.2024

KORJAUS: Suominen - omien osakkeiden luovutus