Suominen tuo markkinoille uuden FIBRELLA® Move -kuitukankaan

Helsinki, 2015-10-27 09:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Suominen Oyj   Lehdistötiedote   27.10.2015 klo 10.00

Suominen tuo markkinoille uuden FIBRELLA® Move -kuitukankaan

Maailmanlaajuisesti johtava kuitukangasvalmistaja Suominen tuo maailmanlaajuisille hygieniatuotteiden markkinoille uuden FIBRELLA® Move -kuitukankaan. Lanseeraus tukee Suomisen strategista tavoitetta kehittää ja lanseerata korkeamman lisäarvon kuitukankaita, jotka auttavat yhtiön asiakkaita kasvattamaan liiketoimintaansa.

Tuotteessa on käytetty alan parhaita rainaus-, sidonta- ja viimeistelyteknologioita ja se vie terveyssiteiden ja muiden vastaavien imukykyisten hygieniatuotteiden nesteenhallintaominaisuudet uudelle tasolle. FIBRELLA® Move parantaa lopputuotteen käyttömukavuutta ja istuvuutta. Samalla se tarjoaa jatkojalostajille uudenlaisen kuitukankaan, joka toimii erinomaisesti hygieniatuotteiden jalostuksessa käytettävillä nopeilla tuotantolinjoilla ja on yhteensopiva tuotteeseen tarvittavien muiden komponenttien kanssa.

Tuotteen esittelytilaisuudessa Hygienix 2015 -tapahtumassa Floridassa puhuneen Care-liiketoiminta-alueen johtajan Lynda A. Kellyn mukaan ”FIBRELLA® Move on jälleen yksi uraauurtava tuote Suomiselta, ja se nostaa hygieniatuotteiden valmistusmateriaaleihin kohdistuvia odotuksia. Tämä tuotejulkistus on askel eteenpäin tavoitteessamme tarjota Care-liiketoimintamme kautta uusia korkealaatuisia kuitukankaita, jotka vastaavat sekä hygieniatuotteiden valmistajien että kuluttajien vaatimuksia.”

“FIBRELLA® Move on erinomainen lisäys hygieniatuotteiden tarjontaamme. Sen ainutlaatuinen,, juuri tätä käyttökohdetta varten kehitetty rakenne takaa oikeanlaisen jäykkyyden, tuotteen paksuuden ja ennen kokemattoman pehmeyden. Uutuustuote on hyvä esimerkki siitä, kuinka vesineulausteknologialla valmistetut kuitukankaat erottavat meidät kilpailijoista. Tuotteemme kyky kerätä nopeasti nestettä ja sen ensiluokkainen peittokyky tekevät tästä tuotejulkistuksesta erittäin kiehtovan”, kertoo tuotepäällikkö Marjo Kuisma.

Lisätietoja:

Tuotepäällikkö Marjo Kuisma, p. 050 385 6532, hygiene@suominencorp.com

Suominen lyhyesti

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet - esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset – luovat lisäarvoa kuluttajien arkeen eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja ja sillä on noin 600 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen jatkuvien liiketoimintojen liikevaihto vuonna 2014 oli 401,8 milj. euroa ja liikevoitto ilman kertaluonteisia eriä 26,9 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.suominen.fi.

Viimeisimmät uutiset

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 7.06.2024

Muutos Suomisen omien osakkeiden määrässä

Directors and Officers, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 31.05.2024

Suominen käynnistää uudelleenjärjestelyohjelman sisältäen muutoksia johtoryhmässä

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 23.05.2024

KORJAUS: Suominen - omien osakkeiden luovutus