Suominen tuo markkinoille uuden FIBRELLA™ Lite -kuitukankaan hygieniatuotteisiin

Helsinki, Suomi, 2015-01-16 09:30 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Suominen Oyj   Lehdistötiedote   16.1.2015 klo 10.30

SUOMINEN TUO MARKKINOILLE UUDEN FIBRELLA™ LITE -KUITUKANKAAN HYGIENIATUOTTEISIIN

Globaalisti johtava kuitukangasvalmistaja Suominen tuo markkinoille uuden, erityisen keveän FIBRELLA™ Lite Spunlace -kuitukankaan. Fibrella™ Lite on kohdennettu ensisijaisesti maailmanlaajuisille hygieniatuotteiden markkinoille. Suomisen kehittämä uutuustuote vastaa keveyteen, joustavuuteen, lujuuteen ja venymiseen liittyviin tiukkoihin vaatimuksiin, joita vaippa- ja inkontinenssituotteiden valmistajat edellyttävät laminoitavilta kuitukankailta.

Suominen toimittaa Fibrella™ Lite -kuitukangasta kahdessa pintapainossa (25 ja 28 g/m2). Käyttämällä Fibrella™ Litea hygieniatuotteiden valmistajalla on valittavanaan useita teknisiä jatkojalostusvaihtoehtoja (mm. hot melt, ekstruusio- sekä lämpö- sekä ultraäänilaminointi), joilla Fibrella™ Lite -kuitukankaan voi laminoida valmiin vaipan tai inkontinenssituotteen muihin komponentteihin. Tuotteen kangasmainen, huomattavan pehmeä ja miellyttävä tuntu sekä hengittävyys tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon erityisesti hygieniatuotteiden ihon kanssa kosketuksissa oleviin osiin.

“Suomisen liiketoiminnan laajentaminen hygieniatuotteiden kuitukankaisiin on yksi keskeisistä kasvustrategiamme elementeistä. Fibrella™ Lite on erinomainen esimerkki innovatiivisesta tavasta soveltaa teknologiaa ja saada tyypillisesti vaikeasti yhteen sovitettavat ominaisuudet – pehmeys, lujuus ja keveys – yhteen ja samaan kuitukangasmateriaaliin”, toteaa Care-liiketoiminta-alueen johtaja Lynda Kelly.

“Fibrella™ Lite on tärkeä lisä hygieniatuotteisiin kohdennettuun kuitukangasvalikoimaamme. Sen soveltuvuus erilaisiin laminointiprosesseihin mahdollistaa tuotteen hyödynnettävyyden hyvin laajasti erilaisissa kuluttajatuotteissa. Tämä tuotelanseeraus on erittäin kiinnostava”, sanoo tuotepäällikkö Marjo Kuisma.

Lisätietoja antaa Marjo Kuisma, tuotepäällikkö, puh. 050 385 6532


Suominen lyhyesti
Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet - esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset - luovat lisäarvoa kuluttajien arkeen eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja ja sillä on noin 600 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen jatkuvien liiketoimintojen liikevaihto vuonna 2013 oli 373,7 milj. euroa ja liikevoitto ennen kertaluonteisia eriä 19,4 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.suominen.fi.

Viimeisimmät uutiset

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 21.05.2024

Suominen - omien osakkeiden luovutus

Calendar of Events, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 7.05.2024

Suomisen vuoden 2024 tammi-syyskuun osavuosikatsauksen julkistuspäivä muuttuu

Osavuosikatsaukset, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 7.05.2024

Suominen Oyj:n osavuosikatsaus 1.1.-31.3.2024: Kannattavuus paranee asteittain