Suominen tuo markkinoille kolme uutta FIBRELLA®-tuotetta terveydenhuollon sovelluksiin Medica-messuilla

Helsinki, 2015-11-16 09:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Suominen Oyj   Lehdistötiedote   16.11.2015 klo 10.00

Suominen tuo markkinoille kolme uutta FIBRELLA®-tuotetta terveydenhuollon sovelluksiin Medica-messuilla

Maailmanlaajuisesti johtava kuitukangasvalmistaja Suominen tuo kolme uutta tuotetta terveydenhuollon sovelluksiin. Tuotteet lanseerataan Medica-messuilla Düsseldorfissa. Suomisen Care-liiketoiminta-alueeseen kuuluvat terveydenhuolto- ja hygieniatuotteiden kuitukankaat ovat keskeisessä osassa yhtiön kasvussa ja tuotekehityksessä.

FIBRELLA® Zorb ja FIBRELLA® Zorb+ ovat täysin uusia kuitukangastuotteita, jotka on suunniteltu leikkaussalikäyttöön sairaaloissa. Tuotteita käytetään leikkaussaliliinojen rakenteissa parantamaan niiden toiminnallisuutta.

FIBRELLA® Zorb on kevyt ja imukykyinen kuitukangas, joka soveltuu koko leikkaussaliliinan pintakerrosmateriaaliksi.

FIBRELLA® Zorb+ on kehitetty parantamaan kriittisen viiltoalueen ympäristön nesteenhallintaa paremman toiminnallisuuden takaamiseksi.

FIBRELLA® Perf -tuoteperhe on huokoisen rakenteensa ansiosta erittäin pehmeä ja ihoystävällinen. Sen käyttökohteita ovat haavanhoito ja hellävarainen puhdistaminen. Terveydenhuollon sovelluksiin tarkoitettu FIBRELLA® Perf lanseerattiin jo maaliskuussa Etelä-Amerikan markkinoille ja nyt sitä valmistetaan kaikilla Suomisen tehtailla, mikä mahdollistaa sen myymiseen uusilla markkinoilla.

”Strateginen tavoitteemme kehittyä ja kasvaa terveydenhuollon markkinoilla näkyy selvästi näissä uusissa FIBRELLA® tuotteissa, jotka tuovat lisäarvoa sekä asiakkaillemme että potilaille. Suorituskykyiset kuitukankaamme tarjoavat parempaa hoitotasoa terveydenhoitoalan ammattilaisille ympäri maailman”, kertoo Lynda Kelly, Care-liiketoiminta-alueen johtaja Medica-messuilla.

”Suominen panostaa uusilla tuotanto- ja tuotekehitysresursseillaan terveydenhoidon kuitukangasmarkkinoihin. Se tarkoittaa, että jatkamme uusien ja erottuvien tuotteiden kehittämistä tällä tuotealueella”, sanoo terveydenhuollon sovelluksista vastaava tuotepäällikkö Marika Mäkilä.

Lisätietoja:

Marika Mäkilä, tuotepäällikkö, p. 050 384 4014 tai medical@suominencorp.com

Suominen lyhyesti

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet – esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset – luovat lisäarvoa kuluttajien arkeen eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja ja sillä on noin 600 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen jatkuvien liiketoimintojen liikevaihto vuonna 2014 oli 401,8 milj. euroa ja liikevoitto ilman kertaluonteisia eriä 26,9 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.suominen.fi.

Viimeisimmät uutiset

Annual Meetings & Shareholder Rights, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 6.02.2024

Kutsu Suominen Oyj:n varsinaiseen yhtiökokoukseen