Suominen tuo markkinoille kolme uutta FIBRELLA®-tuotetta terveydenhuollon sovelluksiin Medica-messuilla

Helsinki, 2015-11-16 09:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Suominen Oyj   Lehdistötiedote   16.11.2015 klo 10.00

Suominen tuo markkinoille kolme uutta FIBRELLA®-tuotetta terveydenhuollon sovelluksiin Medica-messuilla

Maailmanlaajuisesti johtava kuitukangasvalmistaja Suominen tuo kolme uutta tuotetta terveydenhuollon sovelluksiin. Tuotteet lanseerataan Medica-messuilla Düsseldorfissa. Suomisen Care-liiketoiminta-alueeseen kuuluvat terveydenhuolto- ja hygieniatuotteiden kuitukankaat ovat keskeisessä osassa yhtiön kasvussa ja tuotekehityksessä.

FIBRELLA® Zorb ja FIBRELLA® Zorb+ ovat täysin uusia kuitukangastuotteita, jotka on suunniteltu leikkaussalikäyttöön sairaaloissa. Tuotteita käytetään leikkaussaliliinojen rakenteissa parantamaan niiden toiminnallisuutta.

FIBRELLA® Zorb on kevyt ja imukykyinen kuitukangas, joka soveltuu koko leikkaussaliliinan pintakerrosmateriaaliksi.

FIBRELLA® Zorb+ on kehitetty parantamaan kriittisen viiltoalueen ympäristön nesteenhallintaa paremman toiminnallisuuden takaamiseksi.

FIBRELLA® Perf -tuoteperhe on huokoisen rakenteensa ansiosta erittäin pehmeä ja ihoystävällinen. Sen käyttökohteita ovat haavanhoito ja hellävarainen puhdistaminen. Terveydenhuollon sovelluksiin tarkoitettu FIBRELLA® Perf lanseerattiin jo maaliskuussa Etelä-Amerikan markkinoille ja nyt sitä valmistetaan kaikilla Suomisen tehtailla, mikä mahdollistaa sen myymiseen uusilla markkinoilla.

”Strateginen tavoitteemme kehittyä ja kasvaa terveydenhuollon markkinoilla näkyy selvästi näissä uusissa FIBRELLA® tuotteissa, jotka tuovat lisäarvoa sekä asiakkaillemme että potilaille. Suorituskykyiset kuitukankaamme tarjoavat parempaa hoitotasoa terveydenhoitoalan ammattilaisille ympäri maailman”, kertoo Lynda Kelly, Care-liiketoiminta-alueen johtaja Medica-messuilla.

”Suominen panostaa uusilla tuotanto- ja tuotekehitysresursseillaan terveydenhoidon kuitukangasmarkkinoihin. Se tarkoittaa, että jatkamme uusien ja erottuvien tuotteiden kehittämistä tällä tuotealueella”, sanoo terveydenhuollon sovelluksista vastaava tuotepäällikkö Marika Mäkilä.

Lisätietoja:

Marika Mäkilä, tuotepäällikkö, p. 050 384 4014 tai medical@suominencorp.com

Suominen lyhyesti

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet – esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset – luovat lisäarvoa kuluttajien arkeen eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja ja sillä on noin 600 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen jatkuvien liiketoimintojen liikevaihto vuonna 2014 oli 401,8 milj. euroa ja liikevoitto ilman kertaluonteisia eriä 26,9 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.suominen.fi.

Viimeisimmät uutiset

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 7.06.2024

Muutos Suomisen omien osakkeiden määrässä

Directors and Officers, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 31.05.2024

Suominen käynnistää uudelleenjärjestelyohjelman sisältäen muutoksia johtoryhmässä

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 23.05.2024

KORJAUS: Suominen - omien osakkeiden luovutus