Suominen tuo Etelä-Amerikan markkinoille uuden FIBRELLA™ Perf -kuitukankaan

Helsinki, 2015-03-03 11:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Suominen Oyj   Lehdistötiedote   3.3.2015 klo 12.00

SUOMINEN TUO ETELÄ-AMERIKAN MARKKINOILLE UUDEN FIBRELLA™ PERF -KUITUKANKAAN

Globaalisti johtava kuitukangasvalmistaja Suominen tuo Etelä-Amerikan markkinoille uuden FIBRELLA™ Perf -tuoteperheen, joka tarjoaa ratkaisuja niin perinteisiin kuin edistyksellisiinkin haavanhoitotuotteisiin sekä erilaisiin leikkaussalituotteisiin.

Fibrella™ Perf vastaa terveydenhuollontuotteiden korkeisiin laatu- ja turvallisuusvaatimuksiin. Tuotteet ovat pehmeitä ja miellyttäviä käytössä ja niillä on rakenteensa ansiosta erinomaiset nesteenkäsittelyominaisuudet ja imukyky. Fibrella™ Perf -kuitukankaita voidaan steriloida kaikilla yleisimmillä menetelmillä.

”Suomisen Fibrella™ -kuitukankaita on käytetty Euroopan ja Pohjois-Amerikan terveydenhuoltomarkkinoiden erilaisissa tuotteissa jo kymmeniä vuosia. Nyt voimme palvella eteläamerikkalaisia asiakkaitamme entistä paremmin, kun aloitamme Fibrella™ Perf -kuitukankaan tuotannon tehtaallamme Paulíniassa, Brasiliassa”, kertoo tuotepäällikkö Marika Mäkilä.

”Fibrella™ Perf -tuoteperhe esitellään markkinoille ensi kertaa OUTLOOK™ Plus Latin America 2015 -tapahtumassa Sao Paulossa 3. maaliskuuta ja se on saatavilla vuoden 2015 viimeisestä neljänneksestä lähtien”, Mäkilä toteaa.

Lisätietoja: tuotepäällikkö Marika Mäkilä, p. 050 384 4014, marika.makila@suominencorp.com.

 

Suominen lyhyesti

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet – esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset - luovat lisäarvoa kuluttajien ja ammattilaisten käytössä eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja ja sillä on noin 600 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen jatkuvien liiketoimintojen liikevaihto vuonna 2014 oli 401,8 milj. euroa ja liikevoitto ennen kertaluonteisia eriä 26,9 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.suominen.fi.

Viimeisimmät uutiset

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 7.06.2024

Muutos Suomisen omien osakkeiden määrässä

Directors and Officers, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 31.05.2024

Suominen käynnistää uudelleenjärjestelyohjelman sisältäen muutoksia johtoryhmässä

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 23.05.2024

KORJAUS: Suominen - omien osakkeiden luovutus