Suominen tuo Etelä-Amerikan markkinoille uuden FIBRELLA™ Perf -kuitukankaan

Helsinki, 2015-03-03 11:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Suominen Oyj   Lehdistötiedote   3.3.2015 klo 12.00

SUOMINEN TUO ETELÄ-AMERIKAN MARKKINOILLE UUDEN FIBRELLA™ PERF -KUITUKANKAAN

Globaalisti johtava kuitukangasvalmistaja Suominen tuo Etelä-Amerikan markkinoille uuden FIBRELLA™ Perf -tuoteperheen, joka tarjoaa ratkaisuja niin perinteisiin kuin edistyksellisiinkin haavanhoitotuotteisiin sekä erilaisiin leikkaussalituotteisiin.

Fibrella™ Perf vastaa terveydenhuollontuotteiden korkeisiin laatu- ja turvallisuusvaatimuksiin. Tuotteet ovat pehmeitä ja miellyttäviä käytössä ja niillä on rakenteensa ansiosta erinomaiset nesteenkäsittelyominaisuudet ja imukyky. Fibrella™ Perf -kuitukankaita voidaan steriloida kaikilla yleisimmillä menetelmillä.

”Suomisen Fibrella™ -kuitukankaita on käytetty Euroopan ja Pohjois-Amerikan terveydenhuoltomarkkinoiden erilaisissa tuotteissa jo kymmeniä vuosia. Nyt voimme palvella eteläamerikkalaisia asiakkaitamme entistä paremmin, kun aloitamme Fibrella™ Perf -kuitukankaan tuotannon tehtaallamme Paulíniassa, Brasiliassa”, kertoo tuotepäällikkö Marika Mäkilä.

”Fibrella™ Perf -tuoteperhe esitellään markkinoille ensi kertaa OUTLOOK™ Plus Latin America 2015 -tapahtumassa Sao Paulossa 3. maaliskuuta ja se on saatavilla vuoden 2015 viimeisestä neljänneksestä lähtien”, Mäkilä toteaa.

Lisätietoja: tuotepäällikkö Marika Mäkilä, p. 050 384 4014, marika.makila@suominencorp.com.

 

Suominen lyhyesti

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet – esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset - luovat lisäarvoa kuluttajien ja ammattilaisten käytössä eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja ja sillä on noin 600 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen jatkuvien liiketoimintojen liikevaihto vuonna 2014 oli 401,8 milj. euroa ja liikevoitto ennen kertaluonteisia eriä 26,9 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.suominen.fi.

Viimeisimmät uutiset

Annual Meetings & Shareholder Rights, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 6.02.2024

Kutsu Suominen Oyj:n varsinaiseen yhtiökokoukseen