Ernesto Levy nimitetty Suomisen Convenience-liiketoiminta-alueen johtoon

Helsinki, 2015-10-06 08:30 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Suominen Oyj   Pörssitiedote   6.10.2015 klo 9.30

Ernesto Levy nimitetty Suomisen Convenience-liiketoiminta-alueen johtoon

Ernesto Levy (MBA) on nimitetty Suominen Oyj:n Convenience-liiketoiminta-alueen johtajaksi sekä konsernin johtoryhmän jäseneksi 20.10.2015 alkaen. Ernesto Levy on tehnyt vaikuttavan uran johtavissa kuluttajatuoteyhtiöissä, muun muassa Novartiksella sekä Procter & Gamblella ja vastannut useiden globaalien kuluttajabrändien kasvattamisesta ja kehittämistä (mm. Pantene, Crest/Oral-B ja Voltaren).

Viimeksi Levy työskenteli Novartis Consumer Healthilla markkinointijohtajana vastuualueenaan Pohjois- ja Etelä-Amerikka. Aiemmin hän on toiminut useissa johtotason tehtävissä Procter & Gamblella vastaten useista kuluttajatuoteryhmistä sekä Yhdysvalloissa että Meksikossa.

Ernesto Levy on syntynyt Kolumbiassa ja on Yhdysvaltojen kansalainen. Hän raportoi Suomisen toimitusjohtaja Nina Kopolalle.

“Olen hyvin iloinen, että saamme Ernesto Levyn mukaan Suomisen tiimiin Convenience-liiketoiminta-alueen johtajaksi. Hänellä on laaja kokemus ja näyttöä liiketoimintojen kasvattamisesta sekä kilpailukykyisten kuluttajatuoteportfolioiden rakentamisesta. Lisäksi hän on osoittanut vahvasti osaamisensa monikansallisten tiimien johtajana. Hänen kykynsä täydentävät Suomisen johtoryhmän osaamista. Tämä on meille arvokasta, kun toteutamme kasvustrategiaamme ja kuljemme kohti visiotamme olla markkinalähtöinen tuotejohtaja”, toteaa Nina Kopola, Suominen Oyj:n toimitusjohtaja.


“On kunnia liittyä Suomisen tiimiin. Suomisessa on meneillään vaikuttava muutosprosessi, jonka tuloksena yhtiöstä tulee kiistattomasti kuitukangasalan johtava yritys – ei vain pyyhintäkuitukankaiden osalta, vaan myös terveydenhuollon ja hygieniatuotteiden kuitukankaiden saralla”, sanoo Ernesto Levy. “Olen innostunut liittymään osaksi tätä globaalia joukkuetta. Aion kuunnella tarkoin niin asiakkaiden kuin kuluttajienkin palautetta kehittääksemme innovatiivisia kuitukangastuotteita, jotka ovat entistäkin parempia ihmisille.”


Suomisen Convenience-liiketoiminta-alue toimittaa korkean lisäarvon kuitukankaita erilaisiin pyyhintätuotteisiin sekä travel- ja catering-sovelluksiin. Liiketoiminta-alueen osuus Suomisen liikevaihdosta oli noin 90 % vuonna 2014.

Suominen Oyj
Nina Kopola, toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Nina Kopola, puh. 010 214 300
Ernesto Levy, puh. +1 513 805 5632


Jakelu:
NASDAQ Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.suominen.fi


Suominen lyhyesti

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet - esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset – luovat lisäarvoa kuluttajien arkeen eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja ja sillä on noin 600 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen jatkuvien liiketoimintojen liikevaihto vuonna 2014 oli 401,8 milj. euroa ja liikevoitto ilman kertaluonteisia eriä 26,9 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.suominen.fi.

Ernesto Levy.jpg

Viimeisimmät uutiset

Annual Meetings & Shareholder Rights, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 4.04.2024

Suomisen varsinaisen yhtiökokouksen ja hallituksen järjestäytymiskokouksen päätökset

Vuosikertomukset, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 12.03.2024

Suominen on julkaissut vuoden 2023 vuosikertomuksensa sekä palkitsemispolitiikkansa

Annual Meetings & Shareholder Rights, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 6.02.2024

Kutsu Suominen Oyj:n varsinaiseen yhtiökokoukseen