Thomas Ahlström nimitetty Suominen Oyj:n nimitystoimikunnan puheenjohtajaksi

Helsinki, Suomi, 2014-10-13 11:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Suominen Oyj  Pörssitiedote  13.10.2014 klo 12.00

THOMAS AHLSTRÖM NIMITETTY SUOMINEN OYJ:N NIMITYSTOIMIKUNNAN PUHEENJOHTAJAKSI

Kuten Suominen Oyj tiedotti 7.10.2014, Ahlstrom Oyj on myynyt omistuksessaan olleet 66 666 666 Suominen Oyj:n osaketta Ahlström Capital Oy:n konserniyhtiö AC Invest Two B.V:lle. AC Invest Two B.V. on osakekaupan jälkeen Suomisen suurin osakkeenomistaja.

AC Invest Two B.V:llä on osakekaupan myötä oikeus nimittää edustajansa Suomisen nimitystoimikuntaan, joten nimitystoimikunnan kokoonpano muuttuu. Ahlstrom Oyj:n toimitusjohtaja Marco Levi on eronnut tehtävästään nimitystoimikunnan puheenjohtajana. Thomas Ahlström, Antti Ahlström Perilliset Oy:n toimitusjohtaja ja Ahlström Capital Oy:n hallituksen jäsen, on nimitetty AC Invest Two B.V:n edustajaksi nimitystoimikuntaan. Nimitystoimikunta on valinnut hänet myös puheenjohtajakseen.

Muut Suominen Oyj:n nimitystoimikunnan jäsenet ovat 2.9.2014 tiedotetun mukaisesti Keskinäisen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen varatoimitusjohtaja Timo Ritakallio, Keskinäisen työeläkevakuutusyhtiö Varman sijoitustoiminnoista vastaava johtaja Reima Rytsölä sekä Suomisen hallituksen puheenjohtaja Jorma Eloranta.

Nimitystoimikunta toimittaa ehdotuksensa Suominen Oy:n hallitukselle varsinaista yhtiökokousta edeltävän helmikuun 1. päivään mennessä.

Suominen Oyj
Nina Kopola, toimitusjohtaja

Lisätietoja: Nina Kopola, toimitusjohtaja, puh. 010 214 300

Suominen lyhyesti

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet – esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset - luovat lisäarvoa kuluttajien arkeen eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja ja sillä on noin 600 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen jatkuvien liiketoimintojen liikevaihto vuonna 2013 oli 373,7 milj. euroa ja liikevoitto ennen kertaluonteisia eriä 19,4 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.suominen.fi.

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

www.suominen.fi

Viimeisimmät uutiset

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 7.06.2024

Muutos Suomisen omien osakkeiden määrässä

Directors and Officers, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 31.05.2024

Suominen käynnistää uudelleenjärjestelyohjelman sisältäen muutoksia johtoryhmässä

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 23.05.2024

KORJAUS: Suominen - omien osakkeiden luovutus