Suominen tuo markkinoille korkeamman lisäarvon Novolino™ nonwoven-kuitukankaan

Helsinki, Suomi, 2014-02-17 14:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Suominen Oyj  Lehdistötiedote 17.2.2014 klo 15.00

SUOMINEN TUO MARKKINOILLE KORKEAMMAN LISÄARVON NOVOLINO™ NONWOVEN –KUITUKANKAAN

Kuitukankaita ja joustopakkauksia valmistava Suominen tuo markkinoille valikoiman täysin uudenlaisia kuitukankaita hotelli- ja ravintola-alan (HoReCa) tarpeisiin. Nyt markkinoille tuoduista kuitukangastuotteista voidaan valmistaa esimerkiksi lautas- ja pöytäliinoja sekä käsipyyhkeitä.

Novolino-kuitukankaat on otettu kaupallisesti hyvin vastaan sekä Euroopan että Yhdysvaltojen markkinoilla. Tuotelanseeraus on osa Suomisen strategiaa, jonka mukaan yhtiö kasvattaa korkeamman lisäarvon tuotteiden osuutta portfoliossaan. Suominen on maailman johtava pyyhintätuotteisiin tarkoitettujen kuitukankaiden valmistaja. Novolino-tuotteet ovat esimerkki Suomisen tuotevalikoiman laajentamisesta pyyhinnän ulkopuolelle.

“Novolino-kuitukangas on pehmeää ja silkkimäistä, joten tuotteemme tarjoaa todella uudenlaisen, kertakäyttöisen vaihtoehdon pellavasta tai muista kankaista valmistetuille lautas- ja pöytäliinoille sekä käsipyyhkeille”, kertoo tuotepäällikkö Eileen Calder.

Lisätietoja: Eileen Calder, puh. +44 7764 906735 tai
novolino@suominencorp.com


Suominen lyhyesti

Suominen toimittaa teollisuudelle ja kaupalle kuitukankaita, kosteuspyyhkeitä ja joustopakkauksia, joiden loppukäyttäjiä ovat kuluttajat eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja. Yhtiö työllistää yli 1 000 työntekijää Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Sen liikevaihto vuonna 2013 oli 433.1 milj. euroa ja liikevoitto ennen kertaluonteisia eriä 18,3 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.suominen.fi.

Viimeisimmät uutiset

Calendar of Events, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 7.05.2024

Suomisen vuoden 2024 tammi-syyskuun osavuosikatsauksen julkistuspäivä muuttuu

Osavuosikatsaukset, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 7.05.2024

Suominen Oyj:n osavuosikatsaus 1.1.-31.3.2024: Kannattavuus paranee asteittain

Annual Meetings & Shareholder Rights, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 4.04.2024

Suomisen varsinaisen yhtiökokouksen ja hallituksen järjestäytymiskokouksen päätökset