Suominen tuo markkinoille Biolace® Skin -kuitukankaan Home Spa -tuotevalikoimaan

Helsinki, Suomi, 2014-05-27 08:30 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Suominen Oyj    Lehdistötiedote   27.5.2014 klo 9.30

SUOMINEN TUO MARKKINOILLE BIOLACE® SKIN -KUITUKANKAAN HOME SPA –TUOTEVALIKOIMAAN

Kuitukankaita ja joustopakkauksia valmistava Suominen on tuonut markkinoille valikoiman uusia kosmetiikkasovelluksiin käytettäviä kuitukankaita. Nyt lanseeratut tuotteet sopivat erityisesti Home Spa - tuotteisiin, kuten kasvonaamioihin, puhdistuslappuihin sekä ihoa kuoriviin pyyhkeisiin.  

Suomisen uusi tuote, BIOLACE® Skin, on kehitetty yhteistyössä itävaltalaisen kuituvalmistajan Lenzingin kanssa. Pehmeän silkkimäisen, joustavan ja lujan tuotteen taustalla on Lenzingin Tencel® Skin -kuitujen nanofibrillirakenne ja Suomisen kuitukangasteknologia. Kuitukangas myötäilee kasvojen muotoja ja siihen lisätyt hoitavat tai kuorivat aineosat pääsevät vaikuttamaan ihoon optimaalisella tavalla.

Taloudellinen taantuma ja yhä kiireisemmäksi käyvä elämäntyyli on johtanut siihen, että monet kuluttajat käyttävät entistä harvemmin ammattilaisten tarjoamia kauneudenhoidon palveluja esimerkiksi kauneushoitoloissa. Silti kuluttajat eivät halua kokonaan luopua itsensä hemmottelusta. Suomisen uuteen Home Spa -tuotevalikoimaan kuuluu monipuolinen valikoima kuitukankaita, jotka sopivat erityisen hyvin kotona käytettäviin kauneudenhoidon sovelluksiin, kuten kasvonaamioihin, puhdistuslappuihin sekä ihoa kuoriviin pyyhkeisiin. Nämä tuotteet tuovat tuulahduksen ammattimaista kauneudenhoitoa kotioloihin.

Suomisen Home Spa -tuotevalikoima on herättänyt runsaasti kiinnostusta markkinoilla heti ensiesittelynsä jälkeen. Kauneudenhoidon sovelluksiin tarkoitettujen kuitukankaiden arvioidaan olevan osa uuden sukupolven ihonhoitoa sekä Euroopassa että Etelä- ja Pohjois-Amerikassa. Pehmeät, hoitavilla ainesosilla kosteutetut kuitukangasnaamiot ovat yksi kosmetiikka-alan nopeimmin kasvavia tuotesegmenttejä Aasiassa.

Home Spa -tuotevalikoiman lanseeraus on osa Suomisen strategiaa, jonka mukaan yhtiö tavoittelee korkeamman lisäarvon tuotteiden osuuden kasvattamista portfoliossaan. Home Spa -tuotevalikoima on myös osoitus Suomisen tuotevalikoiman laajentamisesta pyyhintätuotteiden ulkopuolelle.

Lisätietoja: elisabeth.swennenhuis@suominencorp.com, puh. +39 334 610 18 62 tai homespa@suominencorp.com.


Suominen lyhyesti


Suominen toimittaa teollisuudelle ja kaupalle kuitukankaita ja joustopakkauksia, joiden loppukäyttäjiä ovat kuluttajat eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja. Yhtiöllä on yli 1 000 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen liikevaihto vuonna 2013 oli 433,1 milj. euroa ja raportoitu liikevoitto ennen kertaluonteisia eriä 18,3 milj. euroa (jatkuvat toiminnot). Suomisen osake (SUY1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.suominen.fi.

 

299863.jpg 299864.jpg Photo_facial sheet mask small.jpg

Viimeisimmät uutiset

Annual Meetings & Shareholder Rights, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 4.04.2024

Suomisen varsinaisen yhtiökokouksen ja hallituksen järjestäytymiskokouksen päätökset

Vuosikertomukset, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 12.03.2024

Suominen on julkaissut vuoden 2023 vuosikertomuksensa sekä palkitsemispolitiikkansa

Annual Meetings & Shareholder Rights, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 6.02.2024

Kutsu Suominen Oyj:n varsinaiseen yhtiökokoukseen