Suominen Oyj:n 75 miljoonan euron suuruisen joukkovelkakirjalainan listalleottoesite saatavilla, pankkilainat uusittu

Helsinki, Suomi, 2014-09-26 09:30 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Suominen Oyj   Pörssitiedote   26.9.2014 klo 10.30

SUOMINEN OYJ:N 75 MILJOONAN EURON SUURUISEN JOUKKOVELKAKIRJALAINAN LISTALLEOTTOESITE SAATAVILLA, PANKKILAINAT UUSITTU

Suominen Oyj ilmoitti 17.9.2014 laskevansa liikkeelle 75 miljoonan euron suuruisen kiinteäkorkoisen vakuudettoman joukkovelkakirjalainan, jonka laina-aika on viisi (5) vuotta. Finanssivalvonta on hyväksynyt joukkovelkakirjalainan listalleottoesitteen, joka on saatavilla englanninkielisenä pdf-tiedostona yhtiön internetsivuilla osoitteessa www.suominen.fi. Listalleottoesite sisältää suomenkielisen tiivistelmän.

NASDAQ OMX Helsinki Oy:n odotetaan ottavan joukkovelkakirjalaina julkisen kaupankäynnin kohteeksi arviolta 30.9.2014 alkaen.

Uudet lainajärjestelyt

Joukkovelkakirjalainan liikkeellelaskun yhteydessä Suominen on sopinut uudesta syndikaattilainajärjestelystä. Lainarahoituksen määrä on yhteensä 55 miljoonaa euroa ja se sisältää nelivuotisen 30 miljoonan euron luottolimiittisopimuksen (revolving credit facility), kolmivuotisen 10 miljoonan euron lainan (term loan) sekä nelivuotisen 15 miljoonan euron lainan (term loan). Lainasopimukset on solmittu Nordea Pankin ja Pohjola Pankin kanssa. Uusien pankkilainojen taloudelliset kovenantit ovat nettovelkojen suhde käyttökatteeseen (leverage ratio) sekä velkaantumisaste (gearing).

Suominen Oyj
Nina Kopola, toimitusjohtaja

Lisätietoja: Tapio Engström, talousjohtaja, puh. 010 214 300


Suominen lyhyesti

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet – esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset - luovat lisäarvoa kuluttajien arkeen eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja ja sillä on noin 600 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen jatkuvien liiketoimintojen liikevaihto vuonna 2013 oli 373,7 milj. euroa ja liikevoitto ennen kertaluonteisia eriä 19,4 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.suominen.fi.

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.suominen.fi.

 

Viimeisimmät uutiset

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 23.05.2024

KORJAUS: Suominen - omien osakkeiden luovutus

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 21.05.2024

Suominen - omien osakkeiden luovutus

Calendar of Events, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 7.05.2024

Suomisen vuoden 2024 tammi-syyskuun osavuosikatsauksen julkistuspäivä muuttuu