Suominen käynnistää yt-neuvottelut lomautuksista Nakkilan tehtaalla

Helsinki, Suomi, 2014-06-25 10:15 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Suominen Oyj Lehdistötiedote 25.6.2014 klo 11.15

SUOMINEN KÄYNNISTÄÄ YT-NEUVOTTELUT LOMAUTUKSISTA NAKKILAN TEHTAALLA

Uusien asiakasprojektien kaupallisen vaiheen viivästymisen vuoksi Suominen arvioi, että sen Nakkilan-tehtaalla valmistettavien kuitukangastuotteiden kysyntä jää vuoden jälkimmäisellä puoliskolla ennakoitua alhaisemmaksi.

Sopeuttaakseen Nakkilan-tehtaan tuotantomääriä tilanteeseen Suominen Kuitukankaat Oy käynnistää tuotanto-organisaatiota sekä siihen liittyviä tuki- ja hallintotoimintoja koskevat yhteistoimintaneuvottelut mahdollisista määräaikaisista lomautuksista. Neuvottelujen piirissä on yhteensä noin 75 henkilöä.

Mahdolliset lomautukset toteutettaisiin kokoaikaisilla tai osa-aikaisilla lomautuksilla lyhyemmissä jaksoissa vuoden 2014 elokuun ja joulukuun välisenä aikana, mainitut kuukaudet mukaan lukien. Mahdollisen lomautusjakson kokonaispituus olisi enintään 60 päivää henkilöä kohden.

Mahdolliset lomautukset eivät vaikuta Suomisen aiemmin antamaan arvioon konsernin liikevaihdon ja liikevoiton kehityksestä vuonna 2014.

Lisätietoja: Anu Heinonen, viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja, puh. 040 723 6279

Suominen lyhyesti

Suominen toimittaa teollisuudelle ja kaupalle kuitukankaita ja joustopakkauksia, joiden loppukäyttäjiä ovat kuluttajat eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja. Yhtiöllä on yli 1 000 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen liikevaihto vuonna 2013 oli 433,1 milj. euroa ja raportoitu liikevoitto ennen kertaluonteisia eriä 18,3 milj. euroa (jatkuvat toiminnot). Suomisen osake (SUY1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.suominen.fi.

Viimeisimmät uutiset

Directors and Officers, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 22.11.2023

Suominen uudistaa organisaatiomalliaan ja johtoryhmän vastuualueita

Directors and Officers, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 9.10.2023

Thomas Olsen nimitetty Suomisen Amerikat liiketoiminta-alueen johtajaksi