Lynda A. Kelly nimitetty Suomisen Care-liiketoiminta-alueen johtoon

Helsinki, Suomi, 2014-04-22 08:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Suominen Oyj   Pörssitiedote   22.4.2014 klo 9.00

LYNDA A. KELLY NIMITETTY SUOMISEN CARE-LIIKETOIMINTA-ALUEEN JOHTOON

Lynda A. Kelly, B. Sc, on nimitetty Suomisen Care-liiketoiminta-alueen johtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi 12.5.2014 alkaen. Lynda A. Kellyllä on pitkä ja monipuolinen kokemus kuitukangasliiketoiminnasta, erityisesti hygienia- ja terveydenhuollon tuotteista sekä pyyhintätuotteista.

Viimeksi Kelly työskenteli First Quality Nonwovens -yhtiössä Global Medical and Wipes -segmentistä vastaavana johtajana. Tätä ennen hän toimi John R Starr -yhtiössä maailmanlaajuisesta terveydenhuollon kuitukankaiden ja kuluttajatuotteiden tutkimuksesta vastaavana konsulttina sekä BBA Nonwovensilla useissa eri päällikkötason tehtävissä. Lynda A. Kelly on Yhdysvaltojen kansalainen ja hän raportoi tehtävässään Suominen Oyj:n toimitusjohtaja Nina Kopolalle. Kopola on toiminut myös Care-liiketoiminta-alueen johtajana oman toimensa ohella.

“Olen erittäin tyytyväinen voidessani toivottaa Lynda A. Kellyn tervetulleeksi Suomiseen ja yhtiön johtoryhmään. Hänen perinpohjainen kokemuksensa liiketoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta on strategiamme toteuttamisen kannalta tärkeää. Erityisesti Kellyn syvällinen tietämys Care-liiketoiminta-alueen tuotteista ja asiakkaista on Suomisen tulevaisuuden kannalta hyvin arvokasta, toteaa Suominen Oyj:n toimitusjohtaja Nina Kopola.

“On ilo ja kunnia liittyä maailmanlaajuisesti johtavan kuitukangas- ja joustopakkausvalmistajan tiimiin. Odotan innolla tulevia työtehtäviäni uusien kollegoiden ja lisäarvoa tuottavien terveydenhuollon ja hygieniatuotteiden kuitukankaiden parissa, sanoo Lynda A. Kelly.

Suomisen Care-liiketoiminta-alue toimittaa kuitukankaita rullatavarana terveydenhuollon tuotteisiin ja hygieniatuotteisiin, esimerkiksi haavataitoksiin ja terveyssiteisiin. Liiketoiminta-alue muodostettiin vuoden 2014 alussa.


Suominen Oyj
Nina Kopola, toimitusjohtaja


Lisätietoja:
Nina Kopola, puh. 010 214 300
Lynda A. Kelly, puh +1 508 479 6079


Jakelu:

NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.suominen.fi


Suominen lyhyesti

Suominen toimittaa teollisuudelle ja kaupalle kuitukankaita ja joustopakkauksia, joiden loppukäyttäjiä ovat kuluttajat eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja. Yhtiö työllistää yli 1 000 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Sen liikevaihto vuonna 2013 oli 433,1 milj. euroa ja liikevoitto ennen kertaluonteisia eriä 18,3 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.suominen.fi.

 

Viimeisimmät uutiset

Annual Meetings & Shareholder Rights, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 4.04.2024

Suomisen varsinaisen yhtiökokouksen ja hallituksen järjestäytymiskokouksen päätökset

Vuosikertomukset, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 12.03.2024

Suominen on julkaissut vuoden 2023 vuosikertomuksensa sekä palkitsemispolitiikkansa

Annual Meetings & Shareholder Rights, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 6.02.2024

Kutsu Suominen Oyj:n varsinaiseen yhtiökokoukseen